KIREVAD PALAD ⟩ «ÕHTU! Aasta TOP» võtab kokku saate parimad hetked

Elu24
Copy
«ÕHTU! Aasta TOP» võtab menuka saate aasta ühe pauguga kokku
«ÕHTU! Aasta TOP» võtab menuka saate aasta ühe pauguga kokku Foto: Konstantin Sednev

Millised hetked «Õhtu!» saatest olid lõppeval aastal vaatajate kõige suuremad lemmikud? Millised saatejuhtide väljakutsed läksid televaatajatele kõige enam korda, milline stuudiohetk vallutas vaatajate südamed ning mis kõnetas saatejuhte endid kõige enam? Aastalõpu erisaade «ÕHTU! Aasta TOP» selgitab välja! Vaata saadet täna algusega kell 20 otse Kanal 2s ja siinsamas Elu24s!

«Õhtu!» saatejuhid veavad tänavu taas ka Kanal 2 aastavahetusprogrammi tähtsaadet: saada vana aasta ära meeleoluka erisaate «Aastavahetuse ÕHTU!» seltsis, mis algab kell 22 ja kestab presidendi tervituseni välja.

Meelelahutussaate «Õhtu!» saatejuhid Piret, Jüri ja Robert panevad sellele pöörasele aastale punkti meeleoluka vana-aasta õhtu erisaatega, milles astub Eestis esmakordselt üles täiesti erakordne ja ainulaadne stuudiobänd, mis koosneb säravatest ja andekatest Eesti armastatud artistidest, kelleks on Karl-Erik Taukar, Ott Lepland, Silver Laas, Daniel Levi Viinalass, Liis Lemsalu ja Cool D

Üllatavates rollides ilmuvad vaatajate ette Anu Saagim, Ott Kiivikas, Jesper Parve ning nõtke ja salapärane Chrissy Kiss. Testitakse inimvõimete piire, üllatatakse hullumeelsete mängudega ja visatakse ohtralt nalja. 

Vaata saadet järele VeebiTVs (koheselt nähtav Pluss kasutajale, tavakülastajale 14 päeva pärast tele-eetrit):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles