Kuulsast toitumisnõustajast lahku läinud lauljatar Desiree: ma olen nii õnnelik!

Elu24
Copy
Desiree Mumm ja Erik Orgu, «Valguses ja varjus» esilinastus.
Desiree Mumm ja Erik Orgu, «Valguses ja varjus» esilinastus. Foto: Marek Metslaid

Kui veel eelmisel nädalal kinnitas lauljatar Desiree Mumm, et tema suhe toitumisnõustaja Erik Orguga pole purunenud, märgati mõne päeva eest, et sotsiaalmeediast on kadunud nende ühised pildid. Omamoodi kõnekad on ka Desiree uued postitused.

Kirjutasime eelmise nädala alguses, et hiljuti TikTokiga liitunud Desiree on fännid segadusse ajanud: nimelt postitas ta vihjeid lahkuminekule, kuid ka pulmadele. «Reaalsuses pole lahkuminekut ega abielu,» kinnitas lauljatar siiski Elu24-le ja väitis, et tema eraelus on kõik korras.

Kas see ka tõsi oli, võib vaid oletada, kuna nüüdseks on selge, et 21-aastase Desiree ja 16 aastat vanema toitumisnõustaja teed on läinud lahku: mõlema instakontolt on kadunud arvukad ühised jäädvustused. Privaatselt jagab Desiree aga heldeid jõulusoove ning kinnitab, et tunneb end hästi ja õnnelikult.

Kõnekad on ka lauljatari tiktokid. Jõulupühade jooksul postitas Desiree populaarsesse rakendusse video oma sõbrannadest ja lähedastest, milles kõlab noore popstaari Billie Eilishi tsitaat: «Esimest korda elus ei tunne ma vajadust olla kellegagi koos.» Tiktokki saadab Desiree tõdemuse: «Ma olen nii õnnelik!»

Samuti vastas õnnelik lauljatar küsimusele, kuidas ennast armastama õppida. «Ära lase mitte kunagi kellelgi endaga lugupidamatult käituda. Kui keegi käitub sinuga lugupidamatult, siis ära suhtle temaga rohkem, ta ei vääri sinu aega ega energiat,» luges Desiree sõnad peale. Lisaks soovitas ta ennast ümbritseda inimestega, kes päriselt hoolivad ja olemas on.

@thisisdesireem

Reply to @equestrian_heidi Mis on sinu nipid iseenda armastamiseks? ? ##fyp ##fy ##foryou

♬ original sound - Desiree

Orgu ja noore lauljatari vahel lahvatas armuleek tänavu septembris. Toitumisspetsialist kinnitas toona Elu24-le, et on Desireega koos, ent ei soovinud privaatsuse huvides teemal pikemalt peatuda. Orgu on varem olnud abielus terapeut Kati Lehepuuga, nende kaks aastat kestnud abielu läks lõhki 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles