Naine teeskles vähihaiget, et pulmade jaoks raha koguda

Elu24
Copy
Pruut ja peigmees pulmapäeval. Foto on illustratiivne.
Pruut ja peigmees pulmapäeval. Foto on illustratiivne. Foto: imago/blickwinkel/Scanpix

Pulmade korraldamine on kahtlemata kulukas ettevõtmine. Briti naine otsustas annetuste abil enda pidupäeva jaoks raha kokku koguda eriti huvitaval viisil - teeseldes vähihaiget. 

Kurikavala plaaniga tuli Toni Standen lagedale aastal 2017, kui ta ajas enda pea kiilaks ning väitis sõpradele ja kohalikele ajalehtedele, et tal on elada jäänud vaid kaks kuud, vahendab New York Post. «Haigus on jõudnud minu ajju ja luudesse, see on igal pool» valetas naine, kes pettuse pärast lausa kohtupinki sattus. 

Kuulnud Toni raskest haigusest, kutsusid naise sõbrad ühisrahastusplatvormil inimesi üles Toni pulmade jaoks raha annetama, et pakkuda naisele «pulm, mida ta väärib». Kokku koguti üle 11 000 dollari, tänu millele korraldati nii kaunis pulmapidu kui ka mesinädalad Türgis. 

Sõbrad muutusid aga kahtlustavaks pärast seda, kui naine enda haigust trotsides mööda Euroopat ringi reisis ja väitis, et nakatus koroonaviirusesse. Lõpuks paljastasid sõbrad, et naine polegi tegelikult kunagi haige olnud. Väidetavalt ei teadnud Toni kurikavalast pettusest ka tema abikaasa. 

Kohus mõistis Toni käitumise tugevalt hukka ja inimesi ninapidi vedanud naine peab viis kuud vangis veetma. Naine põhjendas enda teguviisi sooviga, et tema päriselt vähihaige isa teda altari ette saadaks. Paraku suri Toni isa enne pulmapäeva. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles