Kust said selle? Mees üllatas perekonda üheöösuhtest sündinud beebiga

Elu24
Copy
Mees üllatas vanavanemaid beebiga.
Mees üllatas vanavanemaid beebiga. Foto: Kuvatõmmis videost.

Mees hoidis isaks saamist saladuskatte all ning saabus pere jõuluistumisele nii muuseas koos beebiga. Tema lähedaste reaktsiooni on vaadatud nüüdseks enam kui 21 miljonit korda.

TikToki kasutaja @Mcshaneamanda filmis üles hetke, mil tema lapse isa nende beebit esmakordselt oma vanavanematele tutvustab. Huvitavaks muudab olukorra asjaolu, et neil polnud lapse olemasolust aimugi.

Videos ütleb söögituppa astunud mees oma perele, et tõi neile midagi. Last märganud vanaisa küsib seepeale, et kust too selle sai ja vanaema lausub imestunult: «Oh jumal, kas see on sinu?»

Mehe vanavanematel vajub last nähes imestusest suu lahti. Vanaema on veendunud, et lapselaps teeb tema kulul nalja. Pärast seda, kui lapse ema kinnitab, et tegemist on tõepoolest nende lapsega, hakkab vanaema mehe nime kiljuma ja hüppab talle kaela.

Südantsoojendav klipp kogus kiiresti palju vaatajaid ning inimesed tundsid huvi, kuidas neil õnnestus seda mehe perekonna eest nii pikalt varjata. Lapse ema Amanda tegi seejärel mitu videoklippi, kus selgitas loo tagamaid. Nimelt jäi ta pärast lapse isa Zachiga kohtingul käimist rasedaks, kuid paar otsustas suhet mitte jätkata.

Kuigi oma vanematele rääkis Zach juhtunust juba varem, siis vanavanemad said lapsest tõepoolest alles pärast sündi teada. Amanda lisas, et Zach osaleb aktiivselt nende poja elus ja ka mehe emast on olnud lapsehoidmisel palju abi.

@mcshaneamanda

So we had a baby and he didn’t tell anyone... Remainder of the video in the next post! #baby #surprisebaby #surprise #georgiagrown #funny #funnyvideo

♬ original sound - Amanda McShane
@mcshaneamanda

Part two of the surprise baby! ##whoareyou ##baby ##surprisebaby ##georgia ##babylove ##funny ##funnygrandma

♬ original sound - Amanda McShane

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles