FOTOD ⟩ Miljoneid maksnud luksuskorter Miamis kütab kirgi: kas Messi lõpetab oma karjääri David Beckhamile kuuluvas klubis?

Elu24
Copy
Kataloonia superklubis Barcelona palliv Lionel Messi (keskel) võib tulevikus mängima hakata David Beckhamile (paremal) kuuluvas USA jalgpalliklubis Miami Inter. Fotomeenutus 2013. aasta Meistrite liiga mängust Barcelona ja Pariisi Saint Germaini vahel.
Kataloonia superklubis Barcelona palliv Lionel Messi (keskel) võib tulevikus mängima hakata David Beckhamile (paremal) kuuluvas USA jalgpalliklubis Miami Inter. Fotomeenutus 2013. aasta Meistrite liiga mängust Barcelona ja Pariisi Saint Germaini vahel. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS

Viimastel päevadel on jalgpallimaailmas ohtralt spekuleeritud Argentina ja Barcelona FC vutitähe Lionel Messi siirdumisest USA profiliigasse.  

Kõige tõenäolisemaks arvatakse Messi järgmiseks koduklubiks saavat Inglismaa jalgpallilegendi David Beckhami omanduses olev Miami Inter.

Rootsi väljaanne Expressen vihjas Hispaania raadiojaamale Cadena, mis edastas informatsiooni, et Messi ostis juba aasta tagasi 5,9 miljonit eurot maksnud luksuskorteri Miamis.

Juba eelmise aasta suvel liikusid jutud Messi lahkumisest Kataloonia suurklubist, kuid vutivõlur jäi siiski FC Barcelonaga sõlmitud lepingu tõttu Hispaaniasse ning peab Barcelonas mängima käimasoleva hooaja lõpuni. Mõnedel andmetel teeb ta seda hambad ristis ja vastu tahtmist.

«Tahaksin kunagi  USAs mängida. See on olnud mu unistus. Ma ei tea, kas see juhtub või mitte, kuid praegu ei ole selleks veel aeg. Võib olla tulevikus,» põikles Messi telekanalile La Sexta antud usutluses.

Cadera raadiojaama teatel asub Messi luksuskorter Sunny Isles Beachi rajoonis. Tegemist on uue Porsche Design Toweri nimelise pilvelõhkujaga.

«Messi lahkub Barcelonast hiljemalt 2023, kolib Miamisse, et tema lapsed saaksid kooliteed USAs alustada,» teadis ajakirjanik José Antonio Ponseti.

Messi soetatud korter asub 60-kordses majas, kus on kokku 132 apartementi. Pilvelõhkuja on 200 meetrit kõrge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles