MIS JUHTUS Skandaalse laulja The Weekndi muumiamõistatus sai vastuse

Elu24
Copy
The Weeknd Ameerika Muusikaauhindade gaalal. November 2020.
The Weeknd Ameerika Muusikaauhindade gaalal. November 2020. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

The Weekndi (30) värskes muusikavideos ”Save your tears” näeb mees välja väga kummaline. Kui ei teaks, siis arvaks, et mees on tulnud värskelt ilukliinikust. 

Esmapilgul justkui totaalse muutuse läbi teinud laulja näo taga on peidus aga suur saladus. Vihjates varsti ilmuvale muusikavideole, käis The Weeknd 24. novembril Ameerika Muusikaauhindade galal, nägu sidemetesse mässitud, justkui muumia. 

Truud fännid on märganud videos ka vihjeid Grammy auhindadele, kust The Weeknd paraku mitte ühtegi auhinda ei noppinud, hoolimata sellest, et tegelikult saatis laule edetabelites suur edu. Videos on näha, kuis laulja hoiab käes kuldset karikat, millele sarnaseid jagatakse ka Grammy auhindadel, ning lennutab selle seejärel lavalt alla. 

Abel on avaldanud oma pahameelt ka twitteris «Grammy auhinnad on korrumpeerunud. Te võlgnete mulle, mu fännidele ja tervele muusikatööstusele..."

Kuid kuidas muumiamõistatus siis lahenes?

Videovõteteks paigaldas grimmitiim The Weekndi näole prosteetilised täited, millega õnnestus jätta mulje, nagu laulja oleks langenud ebaõnnestunud iluprotseduuri ohvriks. Selleks, et muuta kõik veelgi usutavamaks, olid kõrvade juurde grimmiga osavalt meisterdatud ka armid, mis tekivad iluoperatsioonide tagajärjel. Osav töö! 

Kodanikunimega Abel laulab muusikavideos suurele saalitäiele rahvale, kel kõigil on ees maskid. Kummalises muusikavideos liigub laulja hämaras saalis ringi, sülitab klaasidesse, ronib laudadel ning märatseb kõikvõimalikel muudel viisidel. Lisaks kõigele ilmub ei kuskilt välja relv, mille sihib saalis viibiv kaunitar peategelase poole. 

Abel on taolisi süngeid muusikavideoid andnud välja ka varem. «Save your tears» on jätk eelmisele singlile «In your eyes», mille video lõpus võetakse lauljal traagiliselt teadmata põhjustel pea maha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles