«Seksi ja linna» staar «otsustas» lesbina elada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cynthia Nixon, Christine Marinoni ja nende poeg Max.
Cynthia Nixon, Christine Marinoni ja nende poeg Max. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Cynthia Nixon rõhutas, et kuigi enamiku inimeste jaoks pole seksuaalne orientatsioon vaba valik, oli see tema jaoks teadlik otsus.

«Seksi ja linna» staaril oli 15 aastat kestnud suhe kolledžiaegse kallima Danny Mozesiga, kes on ka tema 15-aastase tütre Samantha ja üheksa-aastase poja Charlie isa, vahendab Contactmusic. Nad läksid lahku 2003. aastal ning 2004. aastal kohtus ta Christine Marinoniga, kellega kihlusid 2009. aastal. Neil on 11-kuune poeg Max.

Nixon selgitas, et peab end heteroseksuaalseks naiseks, kes lihtsalt armus naisesse. Väide ärritas mõningaid aktiviste, kelle meelest ei saa seksuaalsust valida.

«Kõnelesin hiljuti geiõiguste kaitseks ja sinna juurde kuulus lause: «Olen olnud hetero ja olen olnud homo ning homo on parem.» Nad üritasid seda muuta, sest see viitavat, et homoseksuaalsus võib olla valik. Minu jaoks see oligi vaba valik. Ma tean, et paljude inimeste jaoks see ei ole nii, kuid minu jaoks on ja keegi teine ei tohiks minu seksuaalsust defineerida,» arvas Nixon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles