NII NUNNU ⟩ Maarja-Liis Ilus jagas tütre sünnipäeva puhul armsaid pilte

Elu24
Copy
Elukaaslased Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger.
Elukaaslased Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger. Foto: Madis Sinivee

Laulja Maarja-Liis Ilus (40) väga tihti sotsiaalmeediasse ei postita aga kui ta seda teeb, siis on nunnumeeter pea alati laes. 6. jaanuaril jagas laulja tütre Iirise 3. sünnipäeva puhul kollaaži kolmest armsast pildist ja tänas ka neid, kes tema sünnipäeva meeles pidasid.

Laulja ja kahe lapse ema Maarja-Liis Ilusa on postitanud oma Instagrami fännidele uue postituse. Tütre Iirise 3. sünnipäeva puhul jagas laulja toredat postitust ja soovis ühtlasi ka kõigile head uut aastat!

«Iris 3!? Rõõmsat uut aastat! Ja aitäh neile, kes emmet ka sünnipäeval meeles pidasid,» tänas laulja, kes tähitstas oma sünnipäeva 24. detsembril.

Kusjuures tuleb mainida, et eelmist uusaastatervitust Maarja-Liis selle postitusega vist üle ei trumbanud. Nimelt teavitas laulja 2. jaanuaril 2020, et on nüüd kahe lapse ema, nende perre sündis poeg, kes sai nimeks Raul. «Meid on nüüd viis. Aitäh teile, kes mind sünnipäeval meeles pidasite. Rõõmurikast ja teguderohket uut aastat!» üllatas laulja fänne. 

Maarja-Liis ja tema elukaaslane Fred Kriegeri (42) on olnud koos alates 2005. aastast ja kuulduste kohaselt särab lauljatari sõrmes juba pikemat aega ka kihlasõrmus, kuigi paar ise pole seda kunagi kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles