Venemaa vabavõitleja, kes käsutas lõbutüdrukud alasti tänavale, naaseb pärast vangla-aastaid taas võitlusringi

Elu24
Copy
Vjatšeslav Datsik ehk võitlejanimega Punane Tarzan oma tüdruksõbraga.
Vjatšeslav Datsik ehk võitlejanimega Punane Tarzan oma tüdruksõbraga. Foto: Instagram

Endine professionaalne vabavõitleja Vjatšeslav Datsik on elu 43-aasta jooksul toime pannud üllatavalt jõhkraid kuritegusid. Käesoleval aastal soovib naistepeksmisega kurikuulsust kogunud venelane ennast uuesti ringis proovile panna.

Praegu on venelane taas vaba mees ja kavatseb võitlusareenile naasta, tõsi, seekord uuel alal. Venemaa poksiliit teatas, et korraldab veebruaris näidismatšide sõu, kus peaks kaasa lööma ka Datsik.

Otsus on mõnes mõttes vastuoluline, kui vaadata Datsiki krimiajalugu.

Kõige julmema teo pani mehemürakas toime 2016. aastal, kui ründas Peterburis üht lõbumaja ning kuulutas välja «sõja prostituutidele». Datsik filmis rünnaku oma telefoniga üles.

Ta astus majja, käitus eriti ähvardavalt ja käskis naistel alasti linna tänavatele minna. Video põhjal ajas ta ühe prostituudi duširuumi, peksis teda ja lõpuks kiskus tal riided seljast, kirjutas Iltalehti.

«Na nakatavad meie viimased valgeid mehi HIV-ga,» karjus Datsik kaamerasse.

Venelane on avalikult öelnud, et usub valge rassi ülemvõimu.

Skisofreenia

Rünnaks ordellile toimus vaid kolm nädalat pärast seda, kui ta oli vanglast vabanenud.

Kuid aastaid enne seda eio pandud Datsiki sugugi mitte trellide taha. 2007. sooritas mees relvastatud röövi ühes Peterburi mobiilitelefonide poes. Vanglat suutis ta vältida, väites et ta põeb skisofreeniat.

2010. aastal põgenes Datsik hullumajast ja astus illegaalselt üle Norra piiri. Selle eest ootas ees uus vanglakaristus ning mees saadeti tagasi Venemaale.

2016. aasta bordellirünnaku eest määrata Datsikile kolme ja poole aastane vanglakaristus ning mees vabanes 2019. aasta alguses. Kuna Venemaa elu polnud Datsikile mokka mööda üritas ta kohe ebaseaduslikult Eestisse tulla. Ebaõnnestunult. Selle seaduse rikkumise eest sai mees 11-kuulise vangistuse ning oli taas vaba mees 2019. aasta lõpus. 

Ja nüüd, pärast kõike seda, pakutakse Venemaal Datsikile osalemist poksimatšis.

Vabavõitlejana kandis mees hüüdnime «Punane Tarzan», ta võitis 13 matši ja kaotas 16 korda. Põhiliselt osales ta Venemaa vabavõitlusliitude M1 ja BARSi korraldatud kohtumistes. Aastal 1999. võitis Datsik Andrei Arlovskit, siis oli ülikõva sooritus, sest Arlovski krooniti hiljem UFC-sarja raskekaalu tšempioniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles