Aru kaotanud 31-aastane vabavõitleja pussitas oma õdesid: mul «kästi» seda teha

Elu24
Copy
Irwin Rivera (vasakul)  UFC matšis eelmise aasta mais.
Irwin Rivera (vasakul) UFC matšis eelmise aasta mais. Foto: Jasen Vinlove/USA Today Sports/Scanpix

Neljapäeval saabus Florida politsei UFC-sarjas vabavõitluskarjääri teinud Irwin Rivera koju, sest sealt oli helistatud hädaabinumbril. Mundrikandjad leidsid eest haavatud ja verised naised. Üks 22, ja teine 33-aastane.

Tegemist oli vabavõitleja Irwin Armando Rivera õdedega. Nooremal õel oli pussitamisjäljed seljas, peas ja käsivarrel, vanemat õde oli noaga löödud selga, näkku ja noahaavu oli ka kätel. Lisaks olid viga saanud mõlema naise kopsud.

Naised toimetati kiirabiga haiglasse. 

Politsei saabudes oli Rivera kodust lahkunud, ametivõimud said ta kätte ta alles tunde hiljem.

ESPNi teatel ütles Rivera politseile, et tappis oma õed. Hiljem kirjeldas ta õõvastavaid sündmusi üksikasjalisemalt.

Raporti kohaselt läks Rivera tuppa, kus ta õed magasid. Ta võttis noa ja pussitas neid unepealt. Rivera arvas, et on oma õed tapnud. Mees kinnitas, et õdede tapmine oli tema eesmärk, sest sai selleks «kõrgematelt jõududelt» käsu, vahendas ESPN

Rivera viibib vahi all, kahe mõrvakatse eest võib vabavõitlejat oodata eluaaegne vanglakaristus.

Olgu kohtuotsus milline tahes, Rivera karjäär vabavõitlejana on väga tõenäoliselt lõppenud. Vabavõitlusorganisatsioon UFC edastas teate,  milles mõistab Rivera teo hukka. Mehhiko päritolu rusikamehe karjäär on pandud pausile määramatuks ajaks.

Hüüdnime «The Beast» kandev 31-aastane Rivera on pidanud UFC-sarjas kolm kohtumist, võitnud on ta neist ühe. Kogu karjääri jooksul on Rivera saavutanud 10 võitu ja vastase paremust tunnistanud kuuel korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles