«Sina krdi punane limukas, lähed esimesena seinaäärde.» Jürgen Ligi avalikustas talle tehtud ähvardused (6)

Elu24
Copy
Jürgen Ligi riigikogus.
Jürgen Ligi riigikogus. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Teravate ütlemiste poolest tuntud Reformierakonna poliitik ja riigikogu liige Jürgen Ligi (61) avalikustas Facebookis kuvatõmmise talle tehtud ähvardustest. Ligi küsib, kas ta peaks laimamised ja ähvardused välja kannatama?

«Huvitav, kas mul on kohustus kõik ähvardused ja laimamised välja kannatada või sellised politseisse anda?» küsis Jürgen Ligi Facebooki postituses. 

Huvitav, kas mul on kohustus kõik ähvardused ja laimamised välja kannatada või sellised politseisse anda? Ma pole neiks ainest pakkunud, aga nad paistavad normaalsuseks muutuvat.

Posted by Jürgen Ligi on Esmaspäev, 11. jaanuar 2021

«Sina krdi punane limukas, lähed esimesena seinaäärde. Vaiki kremli hoor,» kirjutas Ligi ähvardanud mees.

Mitmed postitust kommneteerinud inimesed soovitavad Ligil politseisse pöörduda. 

«Inimesed on ikka nii katki peast ... Politseile avaldus teha kindlasti,» arvas üks kommenteerija.

«Twitter tõmbas samuti hädapidurit. Ähvardajatele ei tohi anda võimalust ähvardamiseks! Mina avaldan kõikide nimed!» kurjustas üks kommenteerija ähvardajatega. 

«Minu arust üks sellenimeline juba sõimas Ossinovskit samamoodi sõnadega mõni aeg tagasi ja kui siis küsiti otse-eetris miks, polnud tal midagi vastata, vaid viskas toru ära,» meenutas üks naine Ligi postitust kommneteerides.

Samas oli ka neid, kes soovitasid ähvardajatesse teisiti suhtuda. «Bloki kohe ära. Sellised inimesed tahavadki lihtsalt inetusi jagada, kui nendelt selle võimaluse võtad, lähevad kuskile mujale oma negatiivsust välja elama,» soovitas Ligi sõbralistis olevinimene.

Elu24 küsis ka politseilt, mida peaks poliitik sellisel juhul tegema ja kuidas peaksid inimesed üldse sellistesse ähvardustesse suhtuma. Politsei polnud loo avaldamise ajaks vastust saatnud. 

Jürgen Ligi on Eesti Reformierakonna aseesimees. Ligi on pikaaegne riigikogu liige ja olnud ka haridus- ja teadusminister, välisminister, kaitseminister ja rahandusminister. 

Ligi on tuntud otsekohesuse poolest. Maailmavaatelt on ta liberaal.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles