ON TEGELANE! ⟩ Kaval vend peitis õe kingitusse varjatud solvangu

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost.

Ilsa Catherine arvas, et vend kinkis talle jõuludeks «sentimentaalse» kingituse, kuid lähemalt uurides mõistis ta, et sellele graveeritud sõnum on kõike muud kui armas.

Naine nimega Ilsa Catherine jagas TikTokis videot, kus näitab metallist käevõru, mille vend talle jõuludeks kinkis. Ta selgitas, kuidas pidas seda algselt sentimentaalseks esemeks, sest sellel on peal personaalne koordinaatidega graveering. Kontrollides järele, mis paika need tähistavad, sai Catherine aga halva üllatuse osaliseks. 

Selgus, et kingitus ei olnud sugugi nii armas, kui ta oli lootnud. Armsa fraasi või mälestuse asemel sisaldas graveering väiklast varjatud sõnumit, andes naisele üsna julma nime.

Ilsa sisestas koordinaadid Apple Mapsi ja need viisid ta Idaho osariiki. Ta suumis lähemale, kuni leidis täpse asukoha. Üllatus, üllatus... Koordinaadid tähistasid paika, mis kannab nime Bitch Lake ehk Lipaka järv. Ouch!

Ta filmis end tõe väljaselgitamise ajal ja jagas seda videot hiljem veebis. Sotsiaalmeediasse postitatud video kogus kiiresti populaarsust ning praeguseks hetkeks on seda vaadatud üle 2,2 miljoni korra. 

Enamik inimesi arvas, et tegemist on geniaalse ja ülinaljaka kingitusega. «See vend teab, kuidas kingitust teha!» kommenteeris üks. «Hästi tehtud, kutt... Hästi tehtud...» kirjutas teine. 

@ilsacatherine

I’m telling mom @gunnartv

♬ Oh No - Kreepa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles