KÜLL ON KURB ⟩ Seksnukuga abiellunud musklimees pettis oma naist

Elu24
Copy
Kasahstani musklimees seksnukk Margoga.
Kasahstani musklimees seksnukk Margoga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kui novembris kirjutasime, et Kasahstanist pärit kulturist Juri Tolochko abiellus oma seksnukust kallima Margoga, siis nüüd puhuvad paarikese armuelus hoopis teised tuuled - lisaks sellele, et Margo enne jõule katki läks ja parandust vajas, pettis mees tagatipuks oma abikaasat. 

Seni, kuni naine teises linnas remondis viibib, leidis mees naisele asenduse ja pettis teda veidra objektiga. Mees postitas oma Instagrami video, kus ta jagab õrnushetki huvitava hõbedase kastikesega. 

«Näib, et mul on uus kirg» kirjeldas Juri videot. Video kommentaariumis on aga Juri katkise naise eest välja astunud andunud fännid: «Hei, kas sa petad oma naist?» küsis üks. Juri vastas kurvalt «võib-olla tõesti. Ma ei suuda taluda seda, et ta haiglas on».

Novembris abiellus Juri oma kallimaga ning postitas pulmapeost vägevaid kaadreid Instagrami. 

Juri «kohtas» seksnukku 2018. aasta lõpus. Musklimees on oma suhet seksnukuga jaganud ohtralt Instagramis. Ta postitab koos oma abikaasa Margoga nii pilte kui videoklippe ning käib nukuga väljas söömas, reisimas ja poseerib ka professionaalsetele fotograafidele. 

Kasahstanist pärit Juri Tolotško lootis koos oma seksinukust abikaasaga veeta esimesed ühised jõulud koos, kuid kahjuks vajas tema abikaasa remonti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles