Eesti fitnessikaunitar lajatab püksata pildiga: nüüd ulata telefon enda kallile kaasale, las tal ka silm natuke puhkab

Elu24
Copy
Kaisa Abner.
Kaisa Abner. Foto: Instagram.com/kaisaabner

Personaaltreener ja bikinifitnessi sportlane Kaisa Abner (30) kostitas Instagrami postitusega, millega annab mõista, et tema end kritiseerijatest heidutada ei lase. 

«Tere tulemast hommikusse 2020, kui ma sain teada, et minu 6 kuud kestnud võistluste ettevalmistus võib jalga puhata, sest ühtegi võistlust ei toimu,» kirjutab Abner instapostituse alguses. « Vsjo. Finiito. Tee ära enda viimased vormipildid ja hakka enda riismeid kokku lappima. Ei viitsinud väga naeratada, ei olnud väga lõbus meeleolu. Keha oli järgi, hing oli puruks.»

«Täna 2021, mul on hea meel, et need pildid tehtud said. Miks? Sest mis s*****i, see uuesti! Eesmärgid on täitmata ja enne mina uut hobi ei võta, kui linnukesed kirjas. Minupärast see maailm võib teistpidi pöörlema ka hakata, aga mina teen enda asjad ära,» selgitab ta.

«Mis sa arvad, mis nüüd saama hakkab? Jepp! Teemantide lihvimine, veel säravamaks, veel tugevamaks, veel võimsamaks.»

«Kõigepealt ma muidugi võtan selle magusa hetke ja naudin, kuidas taustalt hakkab kostuma mõnusat sisinat ja kibestunud inimhinged hakkavad sõbrannadele sisse-zoomitud screene (pildist suumitud kuvatõmmiseid - toim) saatma. «Issand, ta oli seal pildil peaaegu alasti. Issand, tagumik täitsa paljas! Issand. Mida ta endast õige mõtleb?» Sest sisisejatel pole pooltki seda töökust ja iseloomu, mida minul.»

«Kuradi ilus hetk. Ikka veel naudin. Aitäh teile, kallid. Nüüd ulata telefon enda kallile kaasale, las tal ka silm natuke puhkab. Sisinast ammu kopp ees.»

«Ja nüüd... hakkame aga tööle,» lisab ta postituse lõppu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles