Varro Vooglaid: lapsed küsisid, kas nüüd peame Ungarisse kolima (6)

Copy
Varro Vooglaid,
Varro Vooglaid, Foto: Remo Tõnismäe

Varro Vooglaid avaldas sotsiaalmeedias viimase aja päevapoliitilisi sündmusi silmas pidades postituse, kus kirjutas, et tema lapsed on mures, kas konservatiivne pere peab nüüd liberaalse Euroopa eest Ungarisse peitu minema.

«Vanemad lapsed küsisid USA ja Eesti poliitilisi sündmusi läbi seedides, kas nüüd peame Ungarisse kolima, sest kui liberaalide võimule tulles ELi nõudmisel «vihakõne» kriminaliseeritakse ja selle abil ideoloogilist diktatuuri kehtestama asutakse, siis võib konservatiividele terendada vanglasse minek,» kirjutas Varro Vooglaid sotsiaalmeediasse.

«Vastasin, et veel ei hakka me kuhugi kolima, sest nüüd on eriti oluline senisest veelgi kindlamalt ja jõulisemalt meile oluliste põhimõtete eest seista. Nii on — perspektiiv on tume, aga kohust tuleb täita. Aga iseenesest on laste küsimuses pahaendeline tõetera — oleme tõepoolest jõudnud ajastusse, kus rahvuslikult ja konservatiivselt meelestatud inimesed (õpetusele truuks jäävatest kristlastest rääkimata) peavad reaalselt hakkama arvestama, et kui nad vait ei jää, võivad neile peagi tõe eest seismise eest osaks saada reaalsed repressioonid,» lisas Vooglaid.

Vanemad lapsed küsisid USA ja Eesti poliitilisi sündmusi läbi seedides, kas nüüd peame Ungarisse kolima, sest kui...

Posted by Varro Vooglaid on Kolmapäev, 13. jaanuar 2021
Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles