NAERA PURUKS ⟩ Kangelaste muusikavideo teeb tabavalt nalja poliitikute üle

Elu24
Copy
Kangelased - Mängida muusikavideo.
Kangelased - Mängida muusikavideo. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i Videost.

Muusikakollektiiv Kangelased on välja tulnud uue looga, mis lisaks ägedale visuaalile ja helile teeb tabavalt nalja poliitikute üle, juhtides seejuures läbi huumoriprisma tähelepanu poliitikute abstraktsetele lubaduste ja poliitmängudele. 

Ehkki päevapoliitika võib tihti ajada morniks, teevad need mehed kurvastamise asemel poliitikute üle hoopiski nalja ja võrdlevad poliitikat mänguga.

Muusikavideos figureerivad mehed ägedatel reklaamtahvlitel keset linna, muuhulgas valimisloosungitega «Vali mind», «ei, mind», «rohkem raha kõigile» ja «lapsed tööle».

Lisaks toimub muusikavideos ka vahva siseministri ametissevannutamine!

Vaata muusikavideot:

Noormehed andsid ka eksklusiivintervjuu Elu24-le: 

Mis ajendas teid lugu kirjutama?

«Kõigepealt täname ajakirjanikke tubli töö ja väga hea küsimuse eest! Vaadates praegust pilti ning võttes arvesse meie valijate tahet, vastame kindlameelselt, et me ei kommenteeri.»

Mida peaks teie arvates poliitikud enda käitumises parandama?

«Täname küsimuse eest, seda kohe kindlasti ei kommenteeri.»

Lisaks tahaksin teada, mis on teie eesmärk antud videoga? Soovite te midagi saavutada?

«Oleme saavutanud juba nii mõndagi, ausalt öeldes ei teagi, kas midagi enam saavutada on, enda seatud ning rahvale lubatud eesmärgid oleme ammu täide viinud. Oleme hetkel selgelt kõige paremad ja kavatseme jätkata samas tempos. Praegu on laual mitu erinevat varianti, mida ei saa hetkel rohkem kommenteerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles