SÄRAV KÄTTEMAKS ⟩ Noor neiu jättis petmisega vahele jäänud ekskallimale ebameeldiva üllatuse (1)

Elu24
Copy
Noor naine maksis petvale ekskallimale kätte.
Noor naine maksis petvale ekskallimale kätte. Foto: Kuvatõmmised TikToki videost

Noor naine jagas netikeskkonnas TikTok videoklippi, millest on saanud suur hitt. Lühikeses videos on näha üllatust, mille noor neiu oma petvale ekskallimale tema korterisse jättis.

Noor naine postitas kasutajanime hollynicoleeee_ alt neli päeva tagasi TikToki lühikese videoklipi, mida on praeguseks vaadatud ligi 24 miljonit korda. Kantrilaulja Carrie Underwoodi petmisest kõneleva loo «Before he cheats» taustal loobib arvatavasti Holly Nicole nimeline neiu petva ekskallima korterisse erivärvi sädelevat pulbrit.

Neli miljonit meeldimist teeninud video pealkirjas täpsustab Holly Nicole, et võtmega petva kallima auto rikkumine pole 2021. aasta teema... glitter puber ehk sädelevad imepisikesed litrid aga on. 

Noore naise tehtu pakkus paljudele rõõmu ja nii mõnigi jättis kommentaarides veel soovitusi, kuhu saaks sädelevat pulbrit panna. «Glitter on liiga võims,» lisas keegi ja lisas, et ta jääb sellele kutile igavesti meelde.

«Ma armastan seda, sest ta ei olnud täiesti dramaatiline ega hävitanud kõike, aga ta tegi elu siiski keeruliseks,» kommenteeris keegi tehtut. 

@hollynicoleeee_

It«s not key his car in 2021.. no, it»s glitter his EVERYTHING 2021 ##fyp ##cheaters

♬ Before He Cheats - Carrie Underwood

Neile, kes pole sellise sädeleva pulbriga nii täpselt kursis, infoks nii palju, et seda peetakse tihti väga ebameeldivaks ja tüütuks. Eelkõige just sellepärast, et seda on raske koristada ja tihti lausa võimatu, ning pole üllatav kui sa leiad nädalaid, kuid või isegi aastaid hiljem seda kuskilt oma kodust.

Kommentaarides tunti ka muret lemmikloomade pärast, kuid Holly Nicole kinnitas, et noormehel koduloomi ei olnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles