INSTAPILDID ⟩ Vaata, kus ja kuidas tuntud eestlased krõbedat talveilma nautisid

Elu24
Copy
Talvel ikka fänne leidub! Need tuntud eestlased nautisid talveilma täiel rinnal.
Talvel ikka fänne leidub! Need tuntud eestlased nautisid talveilma täiel rinnal. Foto: Kuvatõmmised Instagramist / @liislemsalu / @egertmilder / @kirstitimmer / Elu24 kollaaž

Talv tõi sel nädalal endaga kaasa ohtralt lund ja miinuskraade. Valgas mõõdeti pühapäeva öösel isegi selle talve külmarekord (24,3 miinuskraadi). Talveilm oli paljude jaoks, kes külma ei pelga, kindlasti maagiline ning täis seiklusi. Vaatame aga siinkohal, kus ja kuidas tuntud eestlased nädalavahetusel krõbedat talveilma nautisid.

LIIS LEMSALU

Lauljatar Liis Lemsalu jagas talvist pilti pühapäeva õhtul ja lisas postitusele mõned nutvad emotikonid. Pilti vaadates võib oletada, et tegu oli rõõmupisaratega

«Jah, jah, jah, jah,» teatas Liis rõõmsalt.

KIRSTI TIMMER

«Taroskoop 2021» autor Kirsti Timmer käis talvemõnusid nautimas laulja Rolf Roosalu juures. Kirsti läks sõbra juurde koos kallimaga, kellega koos imetleti Paganamaale saabunud talve. (Võru maakonna maakodus külalisi võõrustanud Rolf seljatas äsja koroona ja avaldas, mis teda sellest jagu saamisel aitas. Sellest saad rohkem lugeda SIIT.)

«Väike talvepuhkus peiksiga Rolf Roosalu juures Paganamaal. Imeline ja krõbe -21 kraadi,» kirjeldas Kirsti oma talvist nädalavahetust.

LIISA LEETMA

Instastaar käis talveilma nautimas Pääsküla rabas, kus matkaraja ääres tehti ka paar pilti. «See teeb mind niiiiii õnnelikuks,» rõõmustas Liisa. Instagrami-lugudes avaldas Liisa, et metsas tema hing lausa laulab. Pole siis ka midagi imestada, et instastaar põrutas kallimaga talveilma nautima nii laupäeval kui ka pühapäeval.

HELEN ADAMSON

Need, kes jälgivad laulja Helen Adamsoni Instagrami teavad, et eestlanna on suur talve fänn! Lauljatar postitas Instagrami-lugudesse ohtralt pilte ning kaadreid lumisest loodusest ja metsaradadest. Laulja käis isegi 8 miinuskraadiga Pirita külmas vees end karastamas ja pidas selles vastu terve minuti. 

«Ma olen nii meeletult õnnelik, et meile selline kingitus on antud! See talv on lihtsalt uskumatult ilus! Mina mäletan Lõuna-Eesti talvesid oma lapsepõlvest just sellistena!» rõõmustas Helen sotsiaalmeedias.

Laulja Helen Adamson käis nii 7 km talvematkal kui ka taliujumas.
Laulja Helen Adamson käis nii 7 km talvematkal kui ka taliujumas. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @helenadamson

ANNI RAHULA

Anni Rahula käis koos tütre Rubiga uisutamas! Eriliseks tegi sündmuse tõsiasi, et Rubi jaoks oli see esimene kord. 

«Ai, talle meeldis nii väga!» rõõmustas Anni ja lisas, «ja ma ei suuda ära imestada, kui kiiresti lapsed asju õpivad.. no ja Rubi on muidugi eriti julge ja kartmatu ka.»

«Mina muidugi olin pakitud sisse nagu kusagil Lapimaal oleks,» naljatas Anni, kuid tõdes, et nende pühapäev oli mõnus. 

GRETE PAIA

Saaremaalt pärit laulja Grete Paia käis talvemõnusid nautimas Otepääl. «Talve võlumaal kõndides,» viitas Grete tuntud laulule, mida seostatakse tihti jõuludega.

PIRET JÄRVIS-MILDER JA EGERT MILDER

Abielupaar Piret Järvis-Milder ja Egert Milder käisid samuti väljas talveilma nautimas. Piret, kes annab peagi jälle tüdrukutebändi Vanilla Ninjaga uut muusikat välja, nautis talve tehes lumeinglit. Egert postitas sellest vahvad kaadrid oma Instagrami-lugudesse, mida lauljatar ise hiljem ka enda fännidele jagas.

Piret Järvis-Milder käis koos abikaasa Egert Milderiga talveilma nautimas.
Piret Järvis-Milder käis koos abikaasa Egert Milderiga talveilma nautimas. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

LENNA KUURMAA

Teine Vanilla Ninja liige, laulja Lenna Kuurmaa tundis samuti talvest rõõmu. «Pikalt kadunud talv, me tervitame sind,» teatas Lenna oma Instagrami postituse pealkirjas. Jäisest aknast päikesetõusust (või loojangust) pilti teinud Lenna on perega kodus, Setomaal, kus tol päeval oli väljas 24 miinuskraadi.

Lenna kihlatu ja noorima lapse isa, näitleja Lauri Mäesepp jagas enda Instagramis paar päeva enne pilti koduõuest, kuhu lapsed olid ehitanud lumememme. «Ma väga loodan, et see Lumekrõll suudab elada egovabalt, sest vastasel juhul võib olla küll paras piin elada oodates seda peatset, aga ilmselget ninalikukkumist,» kirjutas Lauri.

ALDO JÄRVSOO JA TANEL VEENRE

Moemaailmas tegutsevad Aldo Järvsoo ja Tanel Veenre käisid samuti loodust nautimas. Aldo Instagrami põhjal viisid teed mehed Ungru lossi varemete juurde, mis jääb Haapsalu-Rohuküla tee äärde.

«Haapsalus on hea,» märkis Aldo oma postituse juurde.

JOEL OSTRAT

Tippkokk Joel Ostrat käis samuti taliujumas ja tundis rõõmu külmakraadidest.

«Võrratu -23C täna meie kandis,» rõõmustas Joel laupäeval Instagramis. Vaatamata miinuskraadidele oli Joel abikaasaga koos siiski välja seiklema läinud. Tippkokk märkis nende asukohaks Maiori järve, mis asub Võru maakonnas.

TUULI ROOSMA

Teletegija Tuuli Roosma pani jalga uisud ja tõttas Kadrioru parki uisutama. Tuulit ei takistanud isegi lumekiht, mis tiigile tekkinud jääd kattis. «Tuli talv ja tulid tuisud, jänku Topp sai uued uisud,» teatas Tuuli rõõmsalt oma Instagrami fännidele.

HANNA MARTINSON

Telenägu Hanna Martinson käis samuti pühapäeval matkamas. Hanna jagas oma seiklusi Instagrami-lugudes ja näitas fännidega ka oma kasulikku matkakaaslast. 

Hanna Martison ja tema abiline tänu kellele, saab külmal talvepäeval kuuma jooki!
Hanna Martison ja tema abiline tänu kellele, saab külmal talvepäeval kuuma jooki! Foto: Kuvatõmmis Instagramist

GERLI PADAR

Talverõõme nautis ka laulja Gerli Padar. «Kvaliteetaeg,» täpsustas Gerli oma postituses.

JAANA VALLMANN

Ralliässa Dani Sordo kallim, eestlanna Jaana Vallmann nautis samuti Eesti talveilma. Jaana jagas Instagramis kahte pilti (tundub, et Haapsalust) ja lisas postituse pealkirja: «peab seda maagilist ilma hindama.»

«Tippmodell Vallmann, kena pilt!» kommenteeris Jaana postitust kallim, Dani, kes lisas oma kommentaarile ka tuleleegi ja südame emotikonid.

GETTER JAANI

Tundub, et ka Getter Jaani põrutas nädalavahetusel talveilma metsa keskele nautima. Laulja jagas Instagrammis videoklippi lumisest metsarajast ja lisas postitusele vaid ühe valge südame. 

Kas videoklipp on tehtud täna või varem ei saa täpselt öelda, sest metsa on Getteril kestval nädalal olnud asja varemgi. Nimelt avaldas laulja, et läks metsanduskooli uusi oskusi omandama.

KERTU JUKKUM

Maailmaränduri ja loomasõbra Kertu Jukkumi jaoks polnud krõbe talv mingiks takistuseks. Kertu on nüüdseks üle kahe kuu järjest talisuplust teinud! Instagrami-lugudes tunnistas Kertu, et võib vees püsida minuteid ja varbad ega sõrmed ei külmeta. «Olen terve!» rõhutas ta.

Pühapäeval sõitis Kertu koos sõbrannadega Kiviõli tuhamäele lumelaudadega sõitma.

Kertu Jukkum on tänaseks teinud 68 päeva järjest talisuplust.
Kertu Jukkum on tänaseks teinud 68 päeva järjest talisuplust. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

BIRGIT SARRAP

Selle nädala keskel jagas laulja Birgit Sarrap sotsiaalmeedias ühte helget mõtet: «Sel lumel on ikka imeline võime kõik ilusaks, valgeks & helgeks muuta..»

Sama hea suhtumisega võttis Birgit vastu ka nädalavahetuse ja veetis selle koos perega Viljandis. «Siis kui lapsed on juba nii suured, et saab nendega koos reisikesel olles ka kahekesi aega nautida,» rõõmustas laulja ja tänas, «aitäh Viljandimaa nii mõnusasti kostitamast!»

Instagrami-lugudes avaldas Birgit, et ta jõudis Viljandis nii teatrisse, kohvikusse kui ka lastega Paala järve äärde kelgutama. Muidugi ei saanud Birgit koos muusikust abikaasa Indrek Sarrapiga mööda lasta võimalusest teha pilti ka kõmulise Jaak Joala kujuga.

Birgit ja Indrek Sarrap kõmulise Jaak Joala kuju juures Viljandis.
Birgit ja Indrek Sarrap kõmulise Jaak Joala kuju juures Viljandis. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles