FOTO ⟩ Jube vaatepilt! Rootsi murdmaasuusatäht lõpetas võistluse külmavõetud jalgadega

Elu24
Copy
Rootsi pikamaasuusataja Britta Norgren.
Rootsi pikamaasuusataja Britta Norgren. Foto: Instagram

Rootsi üks tugevamaid pikamaa murdmaasuusatajaid Britta Norgren postitas sotsiaalmeedias raju pildi oma külmavõetud jalgadest. 

Laupäeval sõideti Šveitsis 60 kilomeetri pikkusel distantsil La Diagonela suusamaraton, rootslanna võistlus ei kulgenud aga soovitult. Favoriitide hulka kuulunud Norgren lõpetas võistluse kaheksandana. Põhjus sai teatavaks pärast seda, kui 37-aastane Rootsi suusataja postitas foto jalgadest oma Instagramikontole.

Norgen sõnas Aftonbladetile, et sõit kulges läbi tohutu valu. Võistlus toimus ränkades tingimustes, kui termomeetri elavhõbedasammas näitas miinus 22 kraadi.

«Minu arust oli kohati isegi miinus 27 kraadi. Ilm oli ühesugune kõigile, ja see, et külm saab olema, oli ette teada. Kuid külm ilm mõjub erinevatele inimestele erinevalt ning ma pole eriline külmailma fänn,» rääkis Norgren.

Vaatamata Norgreni ebaõnnele läks Šveitsis peetud võistlustel kolmikvõit Rootsi. Pjedestaali kõrgeimale astmele astus Jenny Larsson, kes oli ülivõimas. Teise koha saanud Lina Korsgren jäi tervelt kolme ja poole minuti kaugusele. Kolmanda koha sai Ida Dahl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles