VIDEO ⟩ Ukraina vutiklubi president kaitses Artjom Dzjubat: kõik masturbeerivad

Elu24
Copy
Ukraina vutiklubi Lvovi FC Lioni president Irina Morozjuk.
Ukraina vutiklubi Lvovi FC Lioni president Irina Morozjuk. Foto: Instagram

 32-aastane Ukraina esimene naissoost jalgpalliklubi president Irina Morozjuk ütles sport-express.ru veergudel, et ei mõista miks Artjom Dzjuba tühipalja onaneerimise tõttu Venemaa koondisest välja visati.

Irina Morozjuk juhib jalgpalliklubi, tšillib Youtube`is, soovib alustada tätoveeringuäriga ning toetab nii, kuidas vähegi saab oma abikaasast, klubi kaasomanikku Mõkola Morozjuki.

Teisipäeval avaldas intervjuu ukrainlannaga Vene meediasait sport-express.ru. Morozjuk on Ukraina jalgpalli Lvivi FC Lion omanik ning Ukraina jalgpallistaari Mõkola Morzjuki abikaasa.

Vene spordisait uuris Morozjukilt, kas Venemaa vutitähe Artjom Dzjuba onaneerimisvideo ka naaberriigis kajastamist leidis. 

Vaata skandaalset Venemaa jalgpallikoondislase ja Peterburi Zenidi ründaja onaneerimisvideot siit:

«Loomulikult leidis. Sellised teemad tekitavad ikka igusuguseid kuulujutte. Ma arvasin kohe, kui olin seda videot näinud, et tegemist on Dzjuba armukese kättemaksuga. Kõik teavad, et meestele meeldib vasakule panna. Armastus võib olla salakaval, tüdrukud seda enam! Tõenäoliselt läks nende vahel midagi valesti. Mul on kutist kahju. Keegi ei tea, kelle pool on tõde, kuid sellisel viisil poissi karistada on minu arvates madal.»

Morozjuki arvates pole Dzjubal enese rahuldamisvideo lekkimise pärast tarvis häbeneda. «Tal pole midagi põdeda, suurus oli ka korralik. Aga ma ei saa öelda, et see video oleks mulle meeldinud. Lõpuni ma seda ei vaadanud.»

Dzjuba vallandati pärast piinlikku vahejuhtumit Venemaa rahvuskoondisest.

«Seda poleks pidanud tegema,» leidis jalgpalliklubi omanik. «Ma saan aru, kui tegemist oleks olnud mingi distsipliinijamaga, kuid ta lihtsalt masturbeeris kaamera ees. Kõik masturbeerivad, võib olla mitte kõik, aga enamus inimesi kindlasti,» sõnas 32-aastane Morozjuk.

Samas usutluses toonitas Morozjuk, et naised ei peaks oma mehi kontrollima. «Liigne kontroll rõhub mehi. Tark naine jälgib ennast, mitte ei nuusi oma mehe järel. Kui mees tahab kõrvalt, või tahab üldse ära minna, siis ei aita siin ei lapsed, borš ega mingid muud peibutised, siis mees läheb. Ja las läheb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles