LAHEDAD VIDEOD ⟩ «Koroonavangis» viibivad tennisetipud mõtlevad välja nutikaid treenimisvõimalusi

Elu24
Copy
Ka Austraalia tennisemängija Bernard Tomic peab Melbourne`is hotellitoas püsima.
Ka Austraalia tennisemängija Bernard Tomic peab Melbourne`is hotellitoas püsima. Foto: WILLIAM WEST/AFP/Scanpix

Käesoleva aasta esimene tennise suure slämmi turniiriga alustatakse Austraalias 8. veebruaril. Suurvõistlustele lennanud mängijad on juba kohustuslikus 14-päevases karantiinis Melbourne`is. 

Üle 70 Austraalia lahtiste meistrivõistluste põhiturniirile pääsenud tennisisti peavad viibima hotellitoas, kust ei tohi mõningatel andmetel lahkuda isegi trenni tegemiseks. Nende seas on ka Abu Dhabist Melbourne`i lennanud Eesti esireket Anett Kontaveit.

Paljud mängijad on nõudnud reeglite lõdvendamist, sest mõned tennisistid on hoopis Adelaide`is (Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Simona Halep, Naomi Osaka ja Serena Williams), kus koroonapiirnagud nii ranged ei ole. See loob enne suurturniiri aga ebavõrdse olukorra. Djokovic kutsus küll korraldajaid parandama täielikus isolatsioonis olevate mängijate tingimusi (nt trenažöör hotellituppa), kuid organisaatorid ei võtnud maailma esinumbrit kuulda. 

Kuid Melbourne`is hotellitoa «vangis» istuvad mängijad on nutikad. Norralane Casper Ruud trikitab igavusest. Paljud teisedki mängijad on sotsiaalmeedias jaganud videosid, kuidas nad sellistes tingimustes trenni teevad või ennast vähegi vormis üritavad hoida.

Valgevenelanna Arina Sabalenka harjutusi võib igaüks järele proovida.. 

Uruguai esinumbri Pablo Cuevase tagakäelöögid vajavad aga juba pisut rohkem ruumi. Cuevas ütles postitatud video saatetekstis, et on juba hulluks minemas.

Tuneeslanna Ons Jabeur harjutab eeskäelööke nii, et viskab ennast pärast palli tabamist voodisse...

El Salvadori mängija Marcelo Arévalo González harjutab aga vollet.

Austraalia lahtised algavad 8. veebruaril. Tiitlit kaitsevad serblane Novak Djokovic ja USAd esindav Sofia Kenin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles