KUULA JA HINDA ⟩ Laura avalikustas laulu, millega ta Soome eurolaulu finaali pääses

Elu24
Copy
Laura Põldvere võistleb UMK finaalis.
Laura Põldvere võistleb UMK finaalis. Foto: UMK/ Promo

Laura Põldvere proovib kätt Soome Eurovisoonil lauluga «Play». Laulu autorid on Karl-Ander Reismann, Reinis Straume ja Laura Põldvere. 

Laul on Karl-Ander Reismanni sõnul inspireeritud 60ndatest, olles pisut kantri stiilis. Laul jutustab loo naisest või mehest, kes avab oma suhet, kus neid pole hästi koheldud. Laura Põldvere sõnul on laulu eesmärk ennekõike väljendada vabadust ja paremasse aega jõudmist.

Soome ringhäälingule antud intervjuus räägib laulu sõnade taga olev Karl-Ander Reismann, et ta on alati unistanud Laurale laulu kirjutamisest ja lõpuks on ta saanud selle võimaluse. 

Konkursist võtab osa Soome kõige legendaarsem estraadiartist Danny, tulevikulootus Ilta ning Rootsi 90ndate popartist Pandora. „Olla osaline telesaates, kus on minu kõrval Põhjamaade legendid – see on lihtsalt võrratu,“ sõnab Laura.

Reismanni sõnul on ta väga rahul võistluse produktsiooni ja korraldusega. „Eriliselt põnev on kõrvalt vaadata, kuidas seda sündmust korraldatakse. Kuna finaali valiti vaid 7 artisti, tegeletakse igaühega väga põhjalikult“, räägib Reismann.

Soome eurolaulud avalikustatakse üks-haaval, eile sai selgeks Laura võistluslaul «Play». UMK (Uuden Musiikin Kilpailu) laulukonkursi finaal leiab aset 20. veebruaril ja võistlustulle astub 7 artisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles