VAU! ⟩ Rootsi lauljatar väisas spordigala punast vaipa läbikumavas kostüümis

Elu24
Copy
Zara Larsson.
Zara Larsson. Foto: Claudio Bresciani/TT/TT NEWS AGENCY/Scanpix

Rootsi lauljatar Zara Larsson (23) võttis osa Rootsi Spordiauhindadest, kandes seljas kaunis nappe rõivaid. Spordiauhindade gala leidis aset esmaspäeva õhtul. 

Zara Larsson särab kividega kaetud, kergelt läbikumavas nahatooni seelikus ja napis topis, nähes välja lausa jalustrabav. 

Lauljatar on kindlustanud omale kõrgeid kohti nii mõneski edetabelis. Tema tuntumateks lauludeks on «Lush Life» ja «Never Forget You». Naist võib hetkel pidada ka üheks kõige kuulsamaks Rootsi artistiks, keda on saatnud muusikaline edu pea igas maailmanurgas. 

Lauljatar töötab hetkel oma peagi ilmuva albumi kallal, mille tarvis naine lindistas laule ka maailmakuulsate artistidega, nagu Ariana Grande ja Ed Sheeran. Laulud aga naise sõnul siiski päevavalgust ei näe, kuna ta soovib, et plaadil ei oleks ühtegi koostöös valminud laulu. 

Daily Mail andmetel lindistas lauljatar Ed Sheeraniga lausa nii palju laule, et neid kõiki ei jõuaks äragi kuulata. Larssoni album ilmub internetis levivate vihjete kohaselt 2021 märtsis, kuigi naine seda ise kinnitanud veel ei ole. 

Zara Larsson.
Zara Larsson. Foto: Claudio Bresciani/TT/TT NEWS AGENCY/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles