KEEGI EI KUULA ⟩ Viimase albumiga põrumas popstaar ilmus inimeste ette pläru hambus

Elu24
Copy
Zayn Malik.
Zayn Malik. Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

Tuntud laulja Zayn Malik (28) andis möödunud nädalal välja albumi «Keegi ei kuula», mis iroonilisel kombel isegi natukene tõele vastab. Mees teeb kell 6 hommikul oma New Yorgi kodust otseülekannet, suitsetades kanepit.

Hoolimata paljutõotavatest algusnumbritest, on Zayn Maliku laulud Suubritannia edetabelites langemas. USA-s saadab albumit veel edu aga senini. The Sun andmetel aga pole mees suurt miskit ka selleks teinud, et albumil hästi läheks. Nimelt ei teinud laulja albumile mitte mingisugust promo või muul moel reklaami. Albumil on mahe R&B muusika, mis ei pruugi iga raadiokuulaja tass teed olla, mistõttu jäävad mehe anded paljude kuulajate tähelepanuta. 

Poistebändis One Direction alustanud laulja Instagramist selgub, mis võib olla mehe muusikukarjääri pisikese allakäigu taga. Mees suitsetas hiljuti fännide ees laivis, jättes mulje, justkui midagi oleks mäda. Kui fännid lootsid meest näha mõnd oma uut lugu laulmas või uue albumiga seotud küsimustele vastamas, siis tegelikult sõi mees otseülekande ajal lihtsalt rämpstoitu ja jõi õlut. 

Fännides on tekitanud Zayni käitumine muret, kuna lisaks uue albumi avaldamisele, on mehel kodus ka vaid paarikuune laps maailmakuulsa modelli Gigi Hadidiga. «Miks on Zayn pilves, neoontuled põlemas ja muusika valjult mängimas, kui tal on kodus väike laps?», uurivad fännid, kelles mehe käitumine küsimusi tekitab. 

Zayn on varasemalt rääkinud ka oma vaimsest tervisest, mis sai talle takistavaks One Directioniga jätkamisel, peale mida otsustas mees soolokarjääri kasuks. Samuti ei suutnud Zayn The Suni andmetel aastaid ka live esinemisi just seetõttu teha ja viimasel ajal on tunnistanud ka mehe plaadifirma agendid, et ei suuda enam laulja karjääri stabiilsena hoida või teda kuidagi aidata.  

Kuna mehe repertuuari kuulub palju-palju populaarseid laule, nagu 1,5 miljardi Youtube vaatamisega «Dusk till dawn» ja 1 miljardi vaatamisega «Pillowtalk», siis tasub loota, et mees oma potentsiaali raisku ei lase ja tõuseb õige pea fööniksina tuhast. Kuula kõnealuse albumi treilerit siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles