VIDEO ⟩ Naine võitis tänu abikaasa unes nähtud numbritele lotoga 60 miljonit Kanada dollarit

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Deng Pravatoudom võitis tänu abikaasa ammu unes nähtud numbritele 60 miljonit Kanada dollarit.
Deng Pravatoudom võitis tänu abikaasa ammu unes nähtud numbritele 60 miljonit Kanada dollarit. Foto: Ontario Lottery and Gaming Corp

Torontos elav naine on viimased 20 aastat kasutanud lotot mängides numbreid, mida ta abikaasa unes nägi ja lõpuks tasus see ennast ära, sest ta võitis nende samade numbritega 60 miljoni Kanada dollari suuruse jackpoti.

Eelmise aasta 1. detsembril loto ostnud Deng Pravatoudom rääkis Ontario Lottery ametnikele, et valis Lotto Maxi mängimisel ka sel korral samad numbrid, mida ta juba viimased kaks aastakümmet kasutanud on, vahendas Upi.

Nimelt hakkas naine lotot mängima numbritega, mida ta abikaasa 20 aastat tagasi unes nägi. 

Pravatoudomi püsivus tasus end ära, sest lõpuks võitis ta numbreid kasutades 60 miljoni Kanada dollari (38,8 miljonit Eurot) suuruse jackpoti.

«Olin täiesti ekstaasis ja nutsin suurest õnnest,» rääkis naine. 

«Käisin templis palvetamas ja läksin pärast seda kaubanduskeskusesse asju ajama ja kontrollisin muuhulgas ka eelmist lotopiletit. Võitsin sellega tasuta uue pileti. Paar päeva hiljem ei suutnud ma oma õnne uskuda, kui taipasin, et tasuta saadud pilet oli meile toonud peavõidu,» rõõmustas ta.

Pravatoudomi sõnul toovad võidud raskel ajal vajalikku leevendust, kuna ta koondati eelmise aasta kevadel COVID-19 pandeemia ajal, vahendas Toronto News.

«Selle rahaga suudan oma lapsi rohkem aidata, neile pakkuda kõike, mida nad vajavad, saan neile osta auto ja uued riided,» ütles ta.

Pravatoudom kavatseb osa võidusumma eest ka maja osta ja pärast COVID-19 lõppu tahab ta reisida mööda maailma, sealhulgas Inglismaale ja Texasesse ning läheb tagasi koju Laosesse.

Pravatoudom rändas 1980. aastal Laosest Kanadasse koos oma 14 õe-vennaga.

«Minu perekonda sponsoreeris kohalik kirik ja kuna meil polnud midagi, olen tänulik suure toetuse eest, mida nad meile aastate jooksul pakkusid,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles