Keegi tundmatu Jõhvist ajab Martti Halliku nime all rate.ee saidil naisi taga (1)

Elu24
Copy
Juutuuber Martti Hallik Púr Múddi musavideo esmaesitlusel. Taustal paistab Liina Ariadne Pedanik.
Juutuuber Martti Hallik Púr Múddi musavideo esmaesitlusel. Taustal paistab Liina Ariadne Pedanik. Foto: Remo Tõnismäe/Elu24

Eesti populaarne juutuuber Martti Hallik jagas Instagramis kuvatõmmist rate.ee profiilist, millel seisab suurelt tema must-valge foto.

Kasutaja esineb tutvumissaidil John nime alt, on pärit Jõhvist ja on märkinud oma eesmärgiks saidil sõpruse, flirdi ja suhete leidmise. Kasutaja on endiselt Rates aktiivne.

Taolist tegutsemist internetis kutsutakse catfishingugkskui inimene kasutab kellegi teise fotosid, et muuta oma identiteeti või esineda kellegi teisena. Sellise tegevus kuritarvitamine on karmilt karistatav. 

Mees suhtub aga ise tehtud kontosse humoorikalt «Kui reidis ringi liigute, siis ära sellise Johni õnge minge...», kirjutab Martti, uurides huumoriga pooleks, et kus ta endised rate moderaatoritest sõbrad on.

Saidi eesmärk on tutvuda uute inimestega, tehes omale konto, kasutades profiilil nägusaid pilte ja hinnates ning kommenteerides kaaskasutajate fotosid. Statistikaandmete kohaselt Rate.ee enam inimeste seas suurt kasutust ei leia, langedes 400 000 (2008) kasutajalt 27 000 (2016). 

Kuvatõmmis Instagramist.
Kuvatõmmis Instagramist. Foto: Instagram/ Martti Hallik
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles