KUUMAD PILDID ⟩ Palgatööst loobunud juutuuber poosetas oma musikesega rannas

Elu24
Copy
Alex Costa ja Robbi Jan.
Alex Costa ja Robbi Jan. Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Gilbert Flores/Broadimage/Scanpix

Youtubeis inspireerivaid videoid tegev Alex Costa (31) ja moeblogijast elukaaslane Robbi Jan (24) jagasid endast kadedusttekitavalt ilusaid fotosid.  

Alex Costal töötas vaid paar aastat tagasi Youtube´i peakontoris, teenides The Forbes andmetel suisa 6-kohalist palka. Mehe ülesandeks oli õpetada sisuloojatele, kuidas saavutada edu ja mis päriselt platvormil müüb. Peale otsust ise Youtube staariks hakata, sai mees kogutud teadmisi rakendada juba iseenda kanalil. 

Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Gilbert Flores/Broadimage

Costal on Youtube´is suisa 3 miljonit jälgijat, kes on huvitatud tema meestele suunatud moe ja elustiilinippidest. Mees räägib oma videotes, kuidas saada rikkaks, milline on parim parfüüm ja millised soengud kõige rohkem naistele peale lähevad. Nägus mees jagab vaatajatega trikke, kuidas ka ise parem välja näha ja kuidas naiste tähelepanu saada.

Foto: Gilbert Flores/Broadimage/Gilbert Flores/Broadimage

Alexi elukaaslane Robbi Jan postitab endast Instagrami moodsaid pilte, mis tekitavad huvi pea 200 tuhandes konto jälgijas. Naisel on hea käsi fotograafias ja ütlemata hea maitse, mis peeguldab ka kõnealustel fotodel. 

Kaunis paar postitab videoid ka naise isiklikul Youtube kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles