MIS TOIMUB? Tuhandeid fänne hullutab Facebooki teade, et legendaarne Weekend tuleb jälle!

Elu24
Copy
Kuvatõmmis Weekend Festival Baltic 2021 loodud üritusest.
Kuvatõmmis Weekend Festival Baltic 2021 loodud üritusest. Foto: Facebook.

Tundmatu Chicago plaadifirma postitas Facebooki teate nagu toimuks tänavu Pärnus legendaarne suvefestar Weekend. Tuhanded fännid läksid info õnge teadmata, mis selle taga tegelikult on.

Weekend Festival Baltic 2021 ürituse loojaks Facebookis on kummaline World Dj Win Music, kes kasutab oma profiilifotona DJ International Records logo. Konto kaanefotol on Weekendil esinenud nimekas DJ Martin Garrix. Täna pärastlõunaks oli juba pea kaks tuhat inimest postituse all märkinud, et on sellest huvitatud.

Ainus sarnasus, mis seob plaadifirmat ja Weekend Festivali, on fakt, et plaadifirma spetsialiseerub elektroonilisele tantsumuusikale. Firma, mille taastulekut kajastasid mitmed muusikale orienteeritud uudistekanalid, alustas taas oma tegevust vaid paar päeva tagasi, 15. jaanuaril, selgub MixMag artiklist. 

Tutvudes ürituse looja kontoga, on näha, et konto loob meeleheitlikult üritusi mitmetes riikides, nende seas Ungaris ja Taanis. Üritused jäävad aga miskipärast tähelepanuta, kuid hoopiski teine lugu on Weekend Festival Baltic 2021 üritusega, mis pälvis täna eriti suure huviliste tähelepanu.

Üritus loodi juba pea kolm nädalat tagasi, kuid lendu läks asi alles nüüd. Sama konto on loonud ka ürituse Viljandi Folk 2021, mis aga sellist tähelepanu ei saanud.

Kuigi Weekend Festival leiab aset Soomes samadel kuupäevadel, mil peaks väidetavalt toimuma üritus ka Eestis, siis ühtegi ametlikku teadaannet Pärnus toimuva ürituse kohta pole ilmunud.

Weekend Festival Soome üritusele müüakse juba pikalt pileteid ja 5. veebruaril avalikustatakse esimesed esinejad. Eesti ürituse korraldamisega oleks jäädud juba praeguseks lootusetult hiljaks. Soomes toimuvat festivali korraldab meelelahutusfirma About All Things Live

Weekend Festival OÜ, mis Eestis menukat üritust eest vedas, läks pankrotti 2019. aasta veeburaris, mil firmale kogunes ligi 2,5 miljoni euro väärtuses kohustusi. Viimane Weekend Festival Baltic leidis aset aastal 2018 Pärnus. 

Weekend Festival Baltic 2018 Pärnus.
Weekend Festival Baltic 2018 Pärnus. Foto: Konstantin Sednev/EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles