WOW! ⟩ Uustulnukast lauljatar Olivia Rodrigo purustas oma lauluga kõikvõimalikud edetabelid

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/ Olivia Rodrigo

Vaid 17-aastane USA päritolu Olivia Rodrigo avaldab laulus «Driver´s license» oma varjatud ebakindlused ja valusad hetked. Kuulajatele on laul läinud nii hinge, et laul pürgib lausa mitmes riigis kõrgele kohale. 

Billboardile antud intervjuus avalikustab Olivia Rodrigo, et kogu see kogemus on olnud tema jaoks paras Ameerika mäed. «Vaid nädalaga muutus mu elu tundmatuseni, kuid samas on kõik sama,» räägib naine rõõmsalt. 

«Driver´s license» (tõlkes autojuhiload) on südantlõhestav romantiline ballaad lahkuminekust, mis on paratamatult korralik pisarakiskuja. Laul jõudis võidukalt Billboardi Top 100 laulu esimesele kohale, avades tema jaoks pea kõik professionaalse muusikamaailma uksed. Lisaks Billboardile tõdesid laulu suurt edu ka Spotify, Apple Music ja Amazon Alexa. 

«Nii paljud inimesed, kellele ma alt üles vaatan, on mulle kirjutanud ja öelnud, kui väga nad mu laulu armastavad,» selgitab tüdruk nädala jooksul juhtunut, tõdedes, et tegelikult on ta ju endiselt sama 17-aastane tüdruk, kes oma magamistoas statistika kodutööd teeb.

76 miljoni allalaadimisega on laul purustanud mitmed ülemaailmsed rekordid. Nimelt on ajaloos esimest korda jõudnud naissoost lauljatari esimene muusikaline teos niivõrd kiire ajaga Billboardi edetabeli tippu. Laulust on saanud tõeline fenomen ka TikTokis, kus inimesed taaslavastavad laulu loomingulist muusikavideot. 

@annaxsitar

in the feels // inspo @spoiledmel

♬ drivers license - Olivia Rodrigo

«Näha, et sel laulul läheb nii hästi, on meeliülendav. Pöörata üks valus hetk oma elust millekski nii ilusaks, aidates sellega ehk kedagi, kel on samuti raske, nende aegadega toime tulla,» loodab tiivad sirutanud lauljatar, et laulul on suurem tähendus ta kuulajate jaoks. Jääme huviga ootama lauljatari järgmiseid hitte. Kuula inimeste südamed võitnud laulu allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles