VIDEO ⟩ Australian Openi karantiinihotellis jagavad tennisetähed tube põrandal sibavate külalistega

Elu24
Copy
Kasahstani tennisepiigal Julia Putnitseval on hotellitoa põrandal krõbistavatest toakaaslastest kõrini.
Kasahstani tennisepiigal Julia Putnitseval on hotellitoa põrandal krõbistavatest toakaaslastest kõrini. Foto: Dppi/rob Prange/zumapress.com/Scanpix

Paljud Austraalia lahtistest tennise meistrivõistlustest osavõtvad mängijad on Melbourne`is oma hotellitubades karantiinis.

Kohustuslik 14-päevane karantiin tekitab tennisisteidele aga parajalt peavalu, sest ainult hotellitoas viibides on keeruline ennast tippvormist hoida. Hotellis on kinni praegu 70 mängijat, nende seas ka Eesti esireket Anett Kontaveit.

Turniiril osaleva Julia Putintseva hotellitoas olid aga kutsumata külalised. 26-aastane Kasahstani tennisist avaldas Twitteris video, kus on näha, et tema toa põrandal jookseb hiir.

Putintseva kirjutas video saatetekstis, et on juba kaks tundi üritanud tuba vahetada, kuid see pole õnnestunud. Hotell on külalistest tulvil ning vabasid tubasid pole.

«See on mingi nali. Ei ole viietärni hotellis, olen toas koos hiirte ja ämblikega,» kirjutas Putintseva. 

Lõpuks sai Kasahastani tennisemängija oma tahtmise ning ta paigutati teise tuppa. Kuid probleem sellega ei lahenenud. Uues toas oli ühe hiire asemel neid mitu. Putintseva filmis toakaaslased üles ning avaldas video sotsiaalmeedias. Ta sõnas, et magamine on häiritud.

Victoria osariigi politseiminister Lisa Neville rääkis kolmapäeval, et karantiinihotellis viiakse läbi kahjuritõrje, kuid probleem võib olla ulatuslikum. 

«Minu arusaamist mööda on keegi hiiri toitnud. Julgustan vähendama kontakte hiirtega,» olevat olnud Neville sõnad Reutersi andmetel.

Hotellitoa aknaid avada ei saa, seetõttu on sportlaste tubades ka värske õhu puudus.

Putintseva asub maailma naisüksikmängu edetabelis 28. kohal. Australian Openi tenniseturniir algab Melbourne`is 8. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles