VIDEO ⟩ Kas see video tõestab, et Melania Trumpil on oma abikaasast kopp ees? (1)

Elu24
Copy
Donald Trump ja Melania Trump 20. jaanuaril.
Donald Trump ja Melania Trump 20. jaanuaril. Foto: Manuel Balce Ceneta/AP

Donald Trump (74) ja abikaasa Melania (50) tegid viimase lennu presidendilennukiga, kui sõitsid tagasi Floridasse Mar-a-Lagosse. Kui Donald võttis seejärel veel vaevaks fotograafidele poseerida, jalutas Melania lennukist otse autosse. 

Melania Trumpi viimane hetk esileedina oli küllaltki piinlik. Videost on näha, kuidas Donald ja Melania lennukist välja astuvad ning kui Donald võtab seejärel hetke, et fotograafidele poseerida, jalutab tema abikaasa lihtsalt rahulikult autosse.

Trumpid tegid viimase lennu presidendilennukiga 20. jaanuaril. Tähelepanuväärne on ehk seegi, et endine esileedi Melania kandis tol päeval Gucci kleiti, mis Daily Stari andmetel maksab 3700 dollarit (umbes 3057 eurot).

Internetirahvas on videoklipist vaimustuses. «Melanial on kopp täiesti ees. Ta ei vaevu enam isegi poseerima,» kirjutas üks Twitteri kasutaja.

«Armastan teda,» lisas teinegi. 

«Tal on täiesti suva,» tippis kolmaski.

«Sa teed nii, kui tahad lahutust,» kirjutati veel.

Juba 2020. aasta novembrist on sahistatud, et Melania võib Donald Trumpi ametiaja lõppedes maha jätta. Ametiajal ei tahtnud naine seda väidetaval teha, et ära hoida tohutut skandaali. Küll aga on Melania seda väidetavalt oodanud pikalt ning valimisvõit 2016. aastal tuli talle üllatusena.

Nii väitis Trumpi endine abi Omarosa M. Newman. Sarnaseid spekulatsioone tiirles palju ja düsfunktsionaalsele abielule viitavaid märke on nelja aasta jooksul nähtud mitmeid.

«Melania loeb iga minutit, kuni ta [Donald Trump] ametist lahkub ja ta saab lahutada,» selgitas Newman toona. Nende kooselu on kirjeldatud kui abielu puhtalt ärilistel eesmärkidel. 

Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles