Politseinikku mänginud jänki võib kandideerida aasta kõige tobedama kurjategija tiitlile

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Daniel Mark Wright varastas poest sõõriku, mis tõi muidu autovargustega tegelevale mehele paraja pahanduse kaela.
Daniel Mark Wright varastas poest sõõriku, mis tõi muidu autovargustega tegelevale mehele paraja pahanduse kaela. Foto: Utah County Jail

USAs Utah osariigis kehastus mees politseinikuks, sõitis varastatud autoga poe ette ja varastas midagi jaburat.

47-aastast Daniel Mark Wrighti süüdistatakse Uthahi võimuesindajana esinemises, vormijaki kandmises, sõiduki varguses ja sõõriku varastamises, vahendas CNN.

Eelmisel nädala pühapäeval pöördus ühe toidupoe 7-Eleven töötaja politsei poole, öeldes, et samal päeval sisenes poodi üks kahtlane mees, kes nägi välja nagu šerifi asetäitja, kuid ta ei tundunud olevat ohvitser. 

Kaupluse juhataja sõnul varastas mees poest sõõriku

Pärast seda, kui töötaja kirjeldas valget sõidukit, millega mees poest lahkus, leidis politsei sõiduki lähedal asuvas motelli eest. Politsei tegi kiiresti kindlaks, et auto oli varastatud. Poe turvakaamera videost selgus, et masinas istus ka üks naine. 

Nüüd süüdistataksegi nii Wrighti kui ka 40-aastast Christian Rose Olsenit varastatud sõiduki omamises, mis on teise astme kuritegu.

Turvakaamera salvestiselt oli veel näha, et Wright kandis Salt Lake'i maakonna šerifi õlakute ja tikitud rinnamärgiga jopet. Politsei leidis jope rippumas Wrighti motellitoast.

Mees tunnistas, et oli poes 7-Eleven käinud, kuid ei vastanud midagi, kui temalt päriti varastatud sõiduki kohta.

Lõpuks selgitas Olsen politseile, et sõiduki andis neile keegi kolmas inimene mitu päeva varem ja ta ei teadnud väidetavalt, et masin oli varastatud.

Kuid uurijate väitel on Wright, Olsen ja neile sõiduki andnud isik seotud muljetavaldava kuritegeliku taustaga, mis on seotud sõidukitesse sissemurdmiste ja vargustega.

Mis puutub aga varastatud sõõrikusse, siis väitis Wright, et maksis sõõriku eest, kuid poe juhataja sõnul ei vasta see tõele, kuigi Wright näitas politseile motellitoas vedelenud kviitungit. Kviitungilt tema väidet ei kinnitanud. 

Tänu varasematele pattudele võib meest oodata süüdistus kolmanda astme kuriteos. 

Wright ja Olsen vahistati ning nad viidi Utahi maakonna vanglasse, kautsjoni vastu nad vabaks ei saa. 

Varastatu sõõrik on siini kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles