KUS ON SURVE? ⟩ Kylie Jenner pidi oma duši pärast aru andma

Elu24
Copy
Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: Shutterstock

Tõsielustaar ja ärinaine Kylie Jenner (23) sattus hiljuti sotsiaalmeedias jagatud video pärast absurdsesse olukorda. Nimelt mõnitati Twitteris uhkes villas elava miljonäri dušši ja selle kehva veesurvet. Tõsielustaar pidi lõpuks aru andma, mis värk siis tema dušiga täpselt on.

23-aastane Kylie Jenner jagas hiljuti Instagrami-lugudes duširuumi, mis naerutas Twitteris miljoneid. 

«Kylie Jenner elab villas, mis maksab 35 miljonit, ja see on tema veesurve...» postitas naisterahvas Twitterisse mõni päev tagasi. Antud säuts on praeguseks teeninud üle 1,5 miljoni meeldimise.

«Miks ei räägi keegi sellest, kui sitt on Kylie Jenneri dušš? See veesurve ja dušisegisti suurus. Keegi kutsuge sellele naisele torumees, kiirelt,» kommenteeris veel üks neiu samal päeval.

Mõlemad naised lisasid ka kuvatõmmise Jenneri Instagrami-lugudest, kus tõsielustaar oma dušši näitas. Naised polnud aga ainsad, kes Twitteris Jennerit allapoole arvestust duši pärast mõnitasid. 

«Kuidas on võimalik, et Kylie Jenner on peaaegu miljardär, aga tema dušisegisti veesurve meenutab kastmisvoolikut,» tögas keegi Twitteris.

Pärast netikriitikat hüppas Jenner taas Instagrami-lugudesse ja näitas oma üle 200 miljonile fännile, milline dušš tal tegelikult villas. "Tere hommikust kõigile, täna on ilus päev," alustas Jenner oma videopostitust ja jätkas, et talle on sotsiaalmeedias silma jäänud postitused tema dušisegistist. 

Tõsielustaar selgitas, et Twitteri rahvast naerutanud dušisegisti on hoopis tema kontori vannitoas ning kodus on tal hoopis uhkem duširuum.

Videopostitusel on näha, et Jenner saab oma veetemperatuuri uhke programmiga seadistada ja veesurve on täiesti aktsepteeritav. Veesurvega kontori duširuumis on Jenner enda sõnul aga samuti rahul.

«Kylie Jenner jagas kõigiga videot oma dušist, kuna teda mõnitati veesurve pärast. Ma armastan internetti,» võttis keegi kogu olukorra paari lausega kokku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles