SUUR EHMATUS ⟩ Hiiglaslik rott ronis voodisse ja lõi beebile hambad sisse

Elu24
Copy
Rowani käel olid tõsised hambajäljed.
Rowani käel olid tõsised hambajäljed. Foto: SWNS/ScanPix

Briti ema ärkas keset ööd oma beebi verdtarretava karjumise peale. Ta ei osanud kindlasti oodata seda, mida pisikese voodi juures nägi, vahendab Mirror.

Jane Hunter rääkis Briti meediale oma ehmatavast kogemusest, kui pere majja tunginud rändrott läks kallale tema pisipojale. Naise sõnul äratasid ta keset ööd 18-kuuse poja verdtarretavad karjatused.

Väikese Rowani juurde jõudes avastas ema, et lapse voodi oli verine. Poja käel võis aga näha kolme hammustust. Suur näriline jooksis sealt kohe minema. Jane pidi aga pisipoja kell 4 öösel haiglasse viima.

34-aastase naise sõnul oli kogemus väga traumaatiline. «See oli õudne,» kirjeldas ta. «Rowan ei paistnud hoolivat peal paarikümmet minutit, aga ma olin täiesti läbi mitu päeva tagantjärele.» Naise sõnul ei saanud ta isegi magada, vaid jäi poega valvama.

Tuli «kummitama»

Nimelt olid nad rotti talumajas näinud juba varem, kuid ei suutsnud teda kinni püüda. Ta oli koguni vanemate voodisse roninud. «See oli hiiglaslik ja ei kartnud üldse inimesi,» meenutas Jane närilist. «Kui sa ta lähedale kõndisid, jooksis rott pigem sulle peale, kui eemale.»

Avastati, et rott tuli elama diivani alla. Hiljem ledis pere aga õnneks roti laiba. Pole teada, kas näriline suri ise või murdis kass ta maha.

Rott leiti hiljem surnuna, kuigi püüda teda ei õnnestunud.
Rott leiti hiljem surnuna, kuigi püüda teda ei õnnestunud. Foto: SWNS/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles