PILDID ⟩ Lauljatar Christina Aguilera poseerib fotodel, peas vaid käterätik

Elu24
Copy
Christina Aguilera.
Christina Aguilera. Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix

Kuulus USA lauljatar Christina Aguilera (40) jagab Instagramis kelmikaid fotosid, millel on naisel peas vaid rätik. Polaroidfotodel rokib naine tumepunast huulepulka ja kaunist silmameiki.

Aasta alguse puhul soovib lauljatar, et ta fännid oleksid iseendaga headel suhetel. “Loodetavasti te hoolitsete enda eest. Iseenda armastamine 2021,” tuletab naine oma jälgijatele meelde. 

Aguilera on jaganud selle aastanumbri sees ka mitmeid teisi võluvaid fotosid, võttes näiteks uue aasta vastu suisa mullivannis kauboi kaabuga. Aastavahetuse tähistamiseks postitas kaunitar sellest ka Instagrami video. 

Vaid paar päeva hiljem jagas naine foto endast, erksinises lateksis ja rapuntseli patsiga. “Lähen uuele aastale vastu täis lootust, postiivsust, inspireeritust ja laetud akudega. 2021 - ole meiega hell,” kommenteerib lauljatar fotot. 

Aastaid tagasi suurt karjääri teinud lauljatar hoiab viimasel ajal madalat profiili. Detsembris tähistas lauljatar oma 40ndat sünnipäeva. Uut muusikat paraku 2020. aasta numbri sees naine ei avaldanud, kui oli endiselt aktiivne siiski sotsiaalmeedias. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles