Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PILDID ⟩ USA juutuuber ja tulirelvade entusiast pääses võikast õnnetusest eluga (1)

Elu24
Copy
USA juutuuber Cody Detwiler.
USA juutuuber Cody Detwiler. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ligi kahe miljoni fänniga USA juutuuber Cody Detwiler sattus kestval nädalal võikasse õnnetusse, mille ta ise põhjustas. Nimelt tulistas noormees tulirelvaga terasplaati, kui üks kuul põrkas rikošetina tagasi.

Cody Detwiler on 22-aastane ameeriklane, kelle 1,75 miljoni jälgijaga Youtube'i kanal WhistlinDiesel on pühendatud autodele. Lisaks autohuvile on Cody ka tulirelvade entusiast ja hiljuti lasi noormees täpsustamata kohas muretult terasplaadi suunas. Järsku põrkas üks kuul rikošetina tagasi. 

50-kaliibrine kuul tabas rikošetina Cody laupa. Juutuuber kirjeldas häiriva sisuga Instagrami postituses, et tema pea veidi värises ja siis hakkas veri silmadesse voolama. «Panin oma käe üles ja tundsin metalli ning peaaegu kaotasin teadvuse,» avaldas Cody umbes päev tagasi juhtunud õnnetust.

Haiglas läbivaatluse ajal leiti, et Cody koljus ei olnud ühtegi mõra. Ta täpsustas, et ta seisis terasplaadist umbes 1,2 meetri kaugusel ja tahtis näha, mitu kuuli sellest läbi läheb.

Ühes postituses ei suutnud Cody ära imestada, kuidas ta elus on. 

Tundub, et väga õpetlik õnnetusega tegu ei olnud, sest Cody suhtus kohe alguses olukorda teatava kergusega. Õnnetuse päeval lisas juutuuber oma Instagrami postitusele naljaga, et läheb nüüd tagasi tulistamist harjutama.

Kui USA kõmumeedia märkas Cody postitust ja noormehe õnnetust kajastasid rõõmustas Cody, et on jõudnud TMZ lehele. «Pean seda tihedamini tegema,» viitas ta oma õnnetusele. 

«Sa oled rumal. Kas sa tead, kui paljud sinu fännidest on rumalad lapsed, kes seda rumalat trikki järgi proovivad?» küsis üks murelikult.

«Päris kindel, et minu fännid ei tee midagi sellist,» kinnitas Cody.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles