Suri USA telelegend Larry King

Elu24
Copy
Larry King
Larry King Foto: MONICA ALMEIDA/NYT/Scanpix

USA tele- ja raadiosaatejuht Larry King suri 87-aastaselt, vahendab TMZ.

Larry King suri laupäeva varahommikul Los Angelese haiglas, avaldas meediaettevõte Ora Media, mille üks kaasasutajatest oli telelegend ise.

Pühade aeg sai King koroonaviiruse diagnoosi ja ta viidi kolm nädalat tagasi haiglasse. Algselt intensiivravi osakonnas olnud King sai ühel hetkel tavapalatisse ja hingas iseseisvalt, kuni tema tervis halvenes. 

Kingi karjäär kestis üle 60 aasta, kuid sai tõsise hoo sisse 1985. aastal, kui tema telesaade CNN telekanalis esilinastus. Saade lõpetati alles 2010. aastal. Ta tegi elu jooksul enam kui 30 000 intervjuud ja on vestelnud nii Marlon Brando, Paul McCartney, Bill Clintoni, Barack Obama kui ka Vladimir Putiniga. Ta avalikustas elu jooksul üle 20 raamatu ja tal oli USA Today's aastakümneid kolumn.

Aastate jooksul oli Kingil mitmeid terviseprobleeme. Tal oli mitu südamerabandust ja 1987. aastal tehti talle esimene operatsioon. 1997. aastal oli tal veel üks südameoperatsioon ja vahetult enne seda abiellus King oma abikaasa Shawn Kingiga.

Larry King koos abikaasa Shawn Kingiga. Shawn oli Kingi kaheksas abikaasa, kellelt Kind 2019. aastal lahutust nõudis, kuid mis pole teadaolevalt praeguseks jõustunud.
Larry King koos abikaasa Shawn Kingiga. Shawn oli Kingi kaheksas abikaasa, kellelt Kind 2019. aastal lahutust nõudis, kuid mis pole teadaolevalt praeguseks jõustunud. Foto: Faye Sadou/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Shawn oli Kingi kaheksas ja viimane abikaasa, kuid 2019. aastal andis telelegend sisse lahutuse. Samal aastal oli Kingil insult, kuid vaatamata raskustele elas ta keerulise aasta üle.

Kuid ka 2020. aasta oli Kingi perekonnale raske. Möödunud aasta juulis kaotas King oma 65-aastase poja Andy Kingi ja paar nädalat hiljem suri ka tema tütar, 52-aastane Chaia King. Telelegendi jäävad igatsema tema ülejäänud viis last, Cannon, Chance, Danny, Kelly ja Larry juunior.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles