FOTOD ⟩ Eelisjärjekorras vaktsiini saanud tennisestaar tegi vabandusžesti

Elu24
Copy
Endine tennisetäht Dominika Cibulkova täitis lubaduse ning läks Slovakkia tervisetöötajatele appi.
Endine tennisetäht Dominika Cibulkova täitis lubaduse ning läks Slovakkia tervisetöötajatele appi. Foto: Instagram

Mäletatavasti sai Slovakkia endine tennisetäht Dominika Cibulkova koroonavaktsiini süsti enne paljusid kodumaa tervisehoiu- ja sotsiaalhoolekande töötajaid. See tekitas Slovakkias suure skandaali.

Kuigi Slovakkia endine tennisestaar vabandas süsti saamise eest kodumaa meedias ette ja taha, siis sellest jäi avalikkuse maha rahustamiseks väheks. Aasta tagasi emaks saanud naine otsustas appi tõtata ühe Bratislava haigla töötajatele.

Parimatel profiaastatel maailma nelja parema tennisenaise hulka kuulunud slovakitar tahtis selle žestiga tõestada, et soovib kogu hingest parandada süsti vastu võtmisega tehtud viga. Kaks nädalat tagasi sai ta koos oma abikaasaga koroonavaktsiini süsti «väljaspool järjekorda» ning pälvis sellega avalikkuse pahameele.

Nüüd on Slovakkia tervishoiuministeerium oma sotsiaalmeedias avaldanud fotoseeria, millel kaitsevarustusse riietunud rahvuskangelanna poseerib koos meditsiinitöötajatega. 

Postitusele on lisatud tekst: «SPORT ÕPETAS MULLE, ET VIGADEST TULEB ÕPPIDA. Kui selgus, et Dominika Cibulkova on saanud vaktsiini eelisjärjekorras, kritiseerisime teda. Nüüd aga võtsime Cibulkova lubadust meditsiinipersonalile abiks olla sõna sõnalt. Kutsusime ta haiglasse. Dominika Cibulková võttis kutse vastu ning töötas koos meie tervisetöötajatega õlg õla kõrval.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles