PÕNEV! Vaata, millised sisuloojad andsid teada, et alustavad oma taskuhäälinguga!

Elu24
Copy
Tallinn, 30.10.2020
Sisulooja Maria Rannaväli ja noor reporter Kirke.
FOTO: Mihkel Maripuu/Postimees
Tallinn, 30.10.2020 Sisulooja Maria Rannaväli ja noor reporter Kirke. FOTO: Mihkel Maripuu/Postimees Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viimastel päevadel on andnud oma uuest ettevõtmisest teada lausa kaks Eesti tuntud suunamudijat, Maria Rannaväli ja Merilin Taimre. Paistab, et podcastid on sisuloojate seas üha populaarsust kogumas, sest neid sirgub kui seeni peale vihma. 

Merilin Taimre, tuntud ka kui Paljas porgand, teeb algust oma podcastiga, mille nimeks «Polaarcast». Jutusaade valmib koostöös kirjanik ja podcaster Chris Kalaga. Jutusaates lahatakse mitmeid eri teemasid, alates vaimsest tervisest ja lõpetades suhetega.

Esmaspäeviti kell 10 ilmuvat taskuhäälingut saab Taimre sõnul kuulata kõigil suurematel podcast platvormidel. 

Samuti teatas toredast uudisest ka noor juutuuber Maria Rännaväli, kelle taskuhäälingus «Seinast-seina» käivad läbi mitmed jututeemad, nagu selgub ka nimest. «Läbi oma uudishimuliku 18-aastase vaatevinkli, toon nüüdsest iga pühapäev teieni mõne uue ägeda inimese, teema või valdkonna», jagab Rannaväli oma Instagramis.

10 kuud valminud podcasti esimeses episoodis on külas Hensugusta, kodanikunimega Henri Karpov, kellega jutustatakse sisuloojate vabast graafikust ja telemaailma tegelastest. Taskuhäälingut saab kuulata nii Spotifys kui ka Apple Podcastis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles