KOROONAMULLID! ⟩ Oklahomas peeti maha kaunis kummaline kontsert

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Instagram/ Wayne Coyne

Rokkansambel Flaming Lips soovis hoolimata koroonapiirangutest naasta taas lavale, et fänne hullutada. Selleks võeti kasutusele üks huvitav lahendus, millega võimaldati kontserdikülastajatele ohutu keskkond ja distants kaaskülastajatest. 

Kas selline saabki olema kontserdite tulevik? Flaming Lips austajad tantsisid ringi täispuhutud kummimullides, et lõbutseda üle pika aja enam-vähem ohutult. Vaatepilt nägi välja väga kihvt, justkui miskit tulevikust. 

Kontsert leidis aset 22-23 jaanuaril bändi kodulinnas Oklahomas. Kontsert pidi algsete plaanide kohaselt leidma aset juba detsembris, kuid kuna aasta lõpus oli nakatunute arv kasvujoones, siis lükati üritus uude aastasse. Kontserdile lubati 100 fänni, kes terve muusikalise etteaste mullis veetsid. 

TMZ andmetel oli bändi pealaulja Wayne Coyne mullide ideest lausa vaimustuses. «Flaming Lips kontserdi külastamine on ohutum, kuid toidupoes käimine», räägib mees, kes üritab hoolimata pandeemiast oma kontsertidel hinge sees hoida. Mehel on plaanis taolised kontserte korraldada veel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles