AASTA TRAGÖÖDIAST ⟩ Vanessa Bryant jagab südantlõhestavat kirja, mille saatis talle tütre parim sõber

Elu24
Copy
Kobe Bryant ja tütar Gianna hukkusid 2020. aasta 26. jaanuaril kopteriõnnetuses.
Kobe Bryant ja tütar Gianna hukkusid 2020. aasta 26. jaanuaril kopteriõnnetuses. Foto: USA TODAY USPW/USA TODAY Sports

Vanessa Bryant (38) postitas sotsiaalmeediasse kirja, mille on kirjutanud tütre Gianna parim sõbranna Aubrey, vahendab väljaanne Hello!.

Vanessa Bryant jagas südantlõhestavat kirjakest Instagramis.

«Täna sain ma ühe armsa kirja, mis on kirjutatud Gianna ühe parima sõbranna Aubrey poolt. Ma armastan sind, Aubz (nagu minu Gigi sind ikka kutsus),» lisas ta instapostituse juurde.

«Suur aitäh sulle, et jagasid minuga nii ilusal moel mälestusi minu Gigist ja lubasid mul neid ka Instagramis jagada. Minu Gigi on imeline ja ma tõepoolest hindan sinu kirja väga.»

«Ta armastab sind väga. Ka mina igatsen oma tütrekest ja Kob-Kobi nii väga. Ma ei hakka kunagi mõistma, miks/kuidas selline tragöödia nii ilusate ja imeliste inimestega juhtus. Ikka on tunne, nagu seda poleks juhtunud. Kob, me tegime kõik õigesti. Gigi, emme tunneb jätkuvalt su üle uhkust. Ma armastan teid!»

Imeilusas kirjas meenutas Aubrey paari toredat mälestust koos Gigiga, nimetades teda «lahkeks, hoolivaks ja ääretult viisakaks». 

«Ilmselt olete seda juba kuulnud, aga kui ma kunagi emaks peaks saama, siis loodan, et temast saab samasugune tütar, nagu oli teie oma,» kirjutas Gianna parim sõbranna Aubrey.

«Mõnikord satun ahastusse, mõeldes temale ja sellele, mida kõike oleks ta võinud saavutada, kui tal oleks veel paar aastat olnud. Kuid hiljuti olen mõelnud selle peale, millise jälje ta endast maha jättis.»

«Tema võitlus võrdõiguslikkuse eest spordis pani inimesi kogu maailmas oma seniste seisukohtade üle järele mõtlema, nad panid koos härra Bryantiga rattad käima.»

«Kuid lihtsamal tasandil võin kõigi inimeste nimel, kes temaga kokku puutusid, öelda, et ta muutis meie elu. Tema lihtsad teod tegid meid kõiki paremaks ja usun, et selle kõige tulemus on igavene.»

2020. aasta jaanuaris hukkus kopteriõnnetuses viiekordne NBA meister Kobe Bryant. Pardal ka Bryanti 13-aastane tütar Gianna Maria Onore ning nad olid teel korvpallimängule.

Päästeteenistus sai helikopteriõnnetuse teate 26. jaanuari hommikul, kell 9.52. Õnnetus juhtus Californias, Calabasases ja esialgsetel andmetel oli pardal 5 inimest.

Pärastlõunal peetud pressikonverentsil öeldi, et helikopteris oli kokku 9 inimest. Ametnike sõnul oli pardal 1 piloot ja 8 reisijat, kes kõik hukkusid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles