UNUSTAGE BOTOX! Mees määrib TikTokis oma huultele erektsiooni kreemi

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Tiktok/ Jerry B. Maldonado

Tiktokker Jerry B. Maldonado ilunipp paneb arstid peast kinni hoidma. Nimelt määrib mees meigirutiini ajal rohke koguse alumisele korrusele mõeldud kreemi oma huultele, mis seejärel need lausa plahvatuslikud välja näevad. 

Daily Mail andmetel paluvad arstid selle rumalusega mitte kaasa minna, kuna see ohtlik ja täiesti naeruväärne. Erektsiooni kreemi alla neelamine võib olla väga ohtlik, kuna see pole välja töödeldud suu läheduses kasutamiseks. 

Juba detsembrist peale jagab mees mitmeid videoid, millel ta kreemi huultele võõpab. Tuleb tõdeda, et ohtliku võitu ilunipp tõesti toimib, tehes mehe huuled pea kaks korda suuremaks.

Kõige populaarsemal mehe videol on lausa 3,5 miljonit vaatamist, tehes video TikTokis lausa viraalseks. Mehe sõnul ei tulnud idee kreemi huultele määrimisest sugugi talt endalt, vaid mees nägi teleris filmi, mille nimi tal aga paraku ei meenunud. «Naine määris seal oma huultele seda kreemi ja see tegi nad lausa hiiglaslikuks. 

Kommentaatorid said aga aru, et tegu on filmiga «Kena tüdruk, nagu sina», milles teeb kaasa kaunis näitlejatar Lucy Hale. 

«See õhetab pisut. See ei ole küll valus, aga eks ole näha,» räägib mees, paks kiht kreemi huutel. Kaheksa minutit hiljem tunnistas aga mees, et eemaldab kreemi huultelt, kuna see pidevat põletavat. Tulemusega oli mees aga rahul, «See meeldib mulle».

@jerrybmaldonado

If you know what movie I’m talking about please tell me because I want to watch it again #beauty #lips

♬ original sound - Jerry Mal

Peale video populaarseks saamist jäi video silma TikToki kasutajale Derm Doctor, kelle sõnul on arusaadav, et erektsiooni kreem huultel toimib. «Ma ei tea mis kreemi ta küll täpselt kasutas, aga need kreemid toimivad vasodilatatsioon abil, mis suurendab verevarustust,» kommenteerib mees tiktokkeri saadud lopsakate huulte tulemust.

Dermatoloogi sõnul võivad kreemi kasutamisega kaasneda allergilised reaktsioonid, villid ja paistetus, mistõttu tuleks leida erektsiooni kreemi kasutamisele mõni alternatiiv. Poelettidel on saadaval mitmeid huuleläikeid, mis annavad taolise efekti, kuid ohutult. 

@jerrybmaldonado

Just getting ready hehe

♬ original sound - Skye

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles