VALUS ÕPPETUND ⟩ Naine vallandati humoorikate videote pärast päeva pealt

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videotest.
Kuvatõmmis videotest. Foto: Tiktok/ Lucy Skinner

Liverpoolis elav Lucy Skinner (24) armastas TikTokis töökohas toimuva üle nalja visata, kuid tööandja aga naise huumorit ei mõistnud ja otsustas töötaja hoopiski vallandada. Õpetlik olukord näitab, et töö ja lõbu ei käi alati käsikäes. 

Supermarketis töödanud Lucy Skinner viskas oma videotes nalja nii klientide kui ka juhataja üle, ometigi ei soovinud naine oma naljadega kelleski pahameelt tekitada, räägib Metro. Naine kutsub oma videotes kliente «Kareniteks». Sotsiaalmeedias seostatakse seda nime naissoost vanema kliendiga, kes jonnakuse ja vingumisega oma tahtmist saavutada üritab.

Juhatajate silmakirjalikkusele vihjates rääkis naine, kuis juhatajad oma vigu ei tunnista, kuid kui töötajaid apsakaid teevad, on lugu hoopis teine.  

@lucyskinner36

You all encountered a Karen, especially if you work in retail ?? #work #karen #retail #funny #foryourpage #4u #foryou

♬ original sound - Sophie eldridge

Videote postitamine lõppes sellega, et naine pidi oma töökohaga hüvasti jätma. Naine tõdeb kurvastusega, et teda ei hoiatatud kordagi, vaid lasti lihtsalt ette teatamata, päeva pealt, lahti. Liverpoolis poemüüjana töötav Lucy on Co-op toidupoes olnud juba pea kaks aastat. «Mind lasti pandeemia ajal lahti TikTok videote pärast,» väljendab naine oma hämmingut. 

«Ma kandsin videotes oma töövormi, aga keegi ei öelnud, et ma seda teha ei tohi. Ma näen seda TikTokis kogu aeg, isegi meditsiinitöötajad kannavad oma töövormi,» kurdab värskelt tööst ilma jäänud naine. Naine ei näe probleemi, kuna videod olid ometigi filmitud tagaruumides ja puhkeajal. 

Co-op poe esindaja üksikisikute juhtumeid ei kommenteeri, kuid ütles, et solvavaid ja ebasobivaid sotsiaalmeedia positusi nende firma ei tolereeri. 

@lucyskinner36

Oooo just look me, I'm... essential ?? #work #funny #retail #homeworkout #lockdown #foryou #4u #foryourpage

♬ IM ESSENTIAL - KENMOR

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles