ESIMENE PILT ⟩ Vaata, milline näeb välja näitleja Kristen Stewart printsess Diana rollis

Elu24
Copy
Näitleja Kristen Stewart.
Näitleja Kristen Stewart. Foto: MPIIS/Capital Pictures/Scanpix

Ameerika näitleja Kristen Stewart kehastab oma uues filmis «Spencer» Suurbritannia kuninglikku perekonda kuulunud printsess Dianaks, kes 1997. aastal traagiliselt suri. Täna avaldati esimene pilt Stewartist printsess Dianana, kuid sarnasusest hoolimata on filmifännid mures, kas ameeriklanna on ikka hea valik.

Filmiandmebaas IMDb avaldas oma Twitteri kontol esimese foto filmi «Spencer» võtteplatsilt. «Spencer» on film printsess Dianast ja tema jõulupuhkusest, mille käigus otsustas ta oma abikaasa, prints Charlesi maha jätta. Printsess Diana rollis on antud filmis Ameerika näitleja Kristen Stewart.

Printsess Diana.
Printsess Diana. Foto: John Stillwell/PA Wire/PA Images/Scanpix

Stewarti sarnastust (alumisel pildil) Suurbritannias ja mujal maailmas armastatud printsess Dianaga märgati fotol koheselt.

«Appi, ma ei tundnud teda üldse ära! Ta näeb välja täpselt nagu Diana!» hõiskas keegi IMDb Twitteri postituse all.

Sarnasusest hoolimata oli ainuüksi selle postituse all palju neid, kes kahtlevad Stewartis ja tema võimetes nõnda olulist rolli enda kätte võtta.

«Ta näeb väga sarnane välja!» kiitis keegi, kuid lisas koheselt, et ameeriklasest näitlejanna ei saa arvatavasti aktsendiga hakkama. Keegi küsis sarkastiliselt, kas tõesti ei olnud võimalik rolli leida Briti näitlejat.

«Ei. Kristen Stewartil on jõud hävitada iga film. Ma tõesti arvan, et tal pole näitlemisoskusi. Kahjuks on see järjekordne film, mida mina ei vaata,» lisas keegi pettunult.

Eelnev kommentaar ei ole ainus, mis tõstab esile Stewarti oskusi näitlejana. «Ma ei ole kindel, et ta suudab peegeldada Diana soojust või graatsiat. Ta oskab vaevalt vähem hirmuäratava materjaliga näidelda,» tõdes keegi, kes nõustus, et Stewart vähemalt näeb välja nagu printsess Diana.

Mõned Stewarti fännid astusid tema kaitseks välja ja tõstsid esile, et küllap on negatiivselt meelestatud isikud näinud vaid «Videvikku» ning paljud ei tea, milleks näitleja võimeline on.

2020. aastal InStyle ajakirjale intervjuud andes tunnistas Stewart ise, et ta ei ole ammu ühe rolli üle nii põnevil olnud. Samas intervjuus avaldas näitleja, et ta töötab eriti hoolsalt aktsendi kallal ja tal on selleks ka koolitaja, kes talle õiget dialekti õpetab.

«Videviku» näitleja on algusest peale olnud vastuoluline valik printsess Diana rolli, kuid «Spenceri» režissöör Pablo Larraín on oma otsuses kindel, vahendab Deadline

«Et seda filmi hästi teha, vajad sa midagi olulist, selleks on müstika,» tõdes Larraín ja lisas, «Kristen saab olla nii palju erinevaid asju, ta oskab olla väga müstiline ja väga õrn ja samuti väga tugev, mis on täpselt see, mida vajame.»

Hetkel ei ole veel avaldatud, kes lisaks Stewartile printsess Diana olulisest eluhetkest kõnelevas filmis üles astuvad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles