OTSEPILT JA -BLOGI ⟩ Eesti Muusikaauhinnad jagatud: Nublu võitis pea pooltes kategooriates (4)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
EMA 2021. Anett Kulbin.
EMA 2021. Anett Kulbin. Foto: Erlend Štaub / Jüri Kartul / Kairi Killing

Täna õhtul toimus Eesti Muusikaauhinnad 2021 gala. Suur muusikasündmus algas kell 20.00 ning jõudis vaatajateni Kanal 2 ja Elu24 vahendusel. Vahetud emotsioonid, muljed ja üllatused saate kätte meie otseblogist.

Eesti Muusikaauhindade gala toimub juba täna õhtul. Auhindu jagatakse 19 kategoorias. Nende seas valitakse ka aasta artist, mille võitja selgub otse-eetris rahvahääletuse tulemusel.

Muusikalisi etteasteid on oodata artistidelt nagu Terminaator, 5miinust, Pitsa, Nublu, Miljardid, Anett, NOËP ja Raul Ojamaa. Õhtut juhivad armastatud lauljad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.

«Erilise aja sündmuse ettevalmistustööd on täiesti mitte erilised, võiks öelda, et suisa igavad. Kõik on plaanipärane, ilma viperusteta. Kõik teavad täpselt, mida, milleks ja mis ajaks nad teevad,» võtab hästi sujunud ettevalmistustööd kokku EFÜ esindaja Danel Pandre.

«Küll aga võib tõeliselt eriliseks pidada käesoleva aasta saatejuhte. Sellist girl powerit pole EMA paarikümneaastase ajaloo jooksul veel nähtud. Kaire ja Dagmar säravad nii lava peal kui ka lava taga. Super valik!» kiidab Danel tänavusi staardaame.

Dagmar ja Kaire nendivad, et proovid on väsitavad, ent kõik on hästi põnev, sest nad näevad, kuhu tehtud töö viib ning milline on olnud kogu protsessi areng.

«Lavaproovidega on hirm vähenenud, kuigi nüüd tuleb see äge ärevus. Tegemist on ju ikkagi otsesaatega,» on Dagmar elevil. Kaire lisab, et eeldatavasti hakkab ta neljapäeva hommikust pinget kruvima, aga rahustab end sellega, et nad on palju harjutanud ning kleidid ja meik saavad olema imeilusad. «Meid on siin nii kenasti poputatud. Tiimi toetus annab mõnusa tunde ja vähendab ka stressi,» on Kaire tänulik.

Küsimuse peale, kas võiks teinekordki konferansjeena lavale astuda, ütleb Dagmar, et siiamaani on kõik läinud väga hästi ja tema võiks vabalt ka edaspidi õhtu- ja saatejuhtimisi vastu võtta.

Kaire küll toonitab, et vaatame ennekõike, kuidas välja tuleb, mille peale puhkevad mõlemad naerma ja lisavad naljatledes lõppu: «Küsige pärast galat uuesti!»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles