Ray J soovib taaslavastada kurikuulsa seksvideo Kim Kardashianiga

Elu24
Copy
Kim Kardashian ja Ray J.
Kim Kardashian ja Ray J. Foto: DAN STEINBERG/ Jennifer Graylock/ Scanpix

Kim Kardashiani kuulsus sai alguse, kui 2007. aastal lekkis interneti pornograafilise sisuga video, millest tegi kaasa Kardashiani endine elukaaslane Ray J.  Praegu on naisel pooleli lahutus Kanye Westiga, kuid paistab, et kõmuline minevik kummitab naist senini. 

Oma OnlyFans konto jaoks otsib Ray J mitmete kuulsuste teisikuid, sealhulgas ka Kim Kardashiani teisikut. HollywoodLife andmetel soovib mees lihtsalt taaslavastada toredaid hetki. Kim Kardashiani ja Ray J intiimne video «Kim Kardashian, Superstaar» filmiti aastal 2002 puhkusel Mehhikos, kuid paistab, et 19 aastat hiljem ihkab mees mälestusi tagasi. 

Paar läks lahku aasta enne, kui video viraalseks läks, aastal 2006. HollywoodLife allika andmetel «on mehel täiesti ükskõik, mida Kim sellest arvab, sest ta teab, et see saab olema plahvatuslikult populaarne». Allika sõnul Ray aga Kimi oma plaanist teavitada ei kavatse. 

Kuna allika sõnul saab tema OnlyFansis näha ka teisi libateiskuid, siis tasub ootele jääda, mis kavatsused mehel veel varuks on. 

Video avaldamise aastal sai naine tänu ootamatult tabanud suurele kuulsusele võimaluse alustada tõsielusarjaga «Keeping Up With The Kardashians», kus kogusid tuntust ka tema pereliikmed, nende seas üks maailma rikkamaid kuulsusi Kylie Jenner ja supermodell Kendall Jenner. Paistab, et video, tõi lisaks ebameeldivale tähelepanule peresse ka palju kuulsust ja raha. 

Kardashian tunnistas aastal 2012 Oprah Winfreyle, et tal on väga häbi selle video pärast ja ta ei mõista, kuidas saavad inimesed arvata, et tema selle internetiavarustesse paiskas. «Miks peaks keegi oma pere ees midagi nii alandavat avaldama?», ei mahu naisele pähe. Inimesed on varasemalt spekuleerinud, et video lekitamine oli naise meeleheitlik püüd kuulsaks saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles