EMA 2021 ⟩ Vaata, kuidas valmistuvad Eesti Muusikaauhindade galaks muusikud ja suunamudijad

Elu24
Copy
Birgit Sarrap Eesti Muusikaauhinnad 2020 galal.
Birgit Sarrap Eesti Muusikaauhinnad 2020 galal. Foto: Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Täna õhtul toimuv Eesti Muusikaauhinnad 2021 gala toimub teistmoodi kui muidu - suurele galale mineku asemel vaatavad seekord avaliku elu tegelased sündmust kodust. Vaata, kuidas avaliku elu tegelased ennast muusikalainele seavad. 

Teleajakirjanik Heelia Sillamaa näeb erisuguses ajas ka plusse - ekstravagantsest galast saab osa võtta ka hommikumantlis. 

Sisulooja Victoria Villig ootab juba auhindade jagamist - noor naine lisas Instagrami story Muusikaauhindade poolt saadetud pakiga, millele järgnes pilt pealkirjaga «Õhtuks valmis».

Victoria Villig EMA 2021 ootuses.
Victoria Villig EMA 2021 ootuses. Foto: Kuvatõmmis Victoria Villig (vvillig) Instagrami kontolt

Lauljatar Birgit Sarrap meenutab eelmist aastat, kus kõik oli tavapärane. «Last year was definitely fun» ehk «eelmine aasta oli kahtlemata lõbus» kirjeldab ta EMA 2020 galat. 

Birgit Sarrap meenutamas eelmise aasta galat.
Birgit Sarrap meenutamas eelmise aasta galat. Foto: Kuvatõmmis Birgit Sarrapi (birgitofficial) Instagrami kontolt.

Ansambli Trad.Attack! liige Jalmar Vabarna leiab sarnaselt Heelia Sillamaaga, et ka praegusel keerulisel ajal on omad plussid - sel aastal saavad muusikud rahulikult kodus tiksuda. «No glam, just TV» ehk «glamuurivaba, lihtsalt telekas» kirjeldab Vabarna tänast õhtut, mis tavapäraselt oleks vaid glamuur ja tähesära.

Jalmar Vabarna ootamas EMA 2021 galat.
Jalmar Vabarna ootamas EMA 2021 galat. Foto: Kuvatõmmis Jalmar Vabarna (jalmarvabarna) Instagrami kontolt.

Kitarrist Raul Ojamaa kutsub inimesi üles kell kaheksa õhtul lülitama sisse Kanal 2, sest seal on esmasitlus tema ja elektroonmuusika viljeleja NOËPi uus lugu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles