PILDID Nagu «vanasti»: Adelaide`is toimuval näidisturniiril on tennisetribüünid puupüsti rahvast täis

Elu24
Copy
Serbia tennisetäht Novak Djokovic pärast aastast pausi Adelaide`i näidisturniiril Austraalia pealtvaatajate ees.
Serbia tennisetäht Novak Djokovic pärast aastast pausi Adelaide`i näidisturniiril Austraalia pealtvaatajate ees. Foto: KELLY BARNES/EPA/Scanpix

Adelaide’is algas ööl vastu reedet tipptennisistide osavõtul näidisturniir, mis on esimene võistlus enne 8. veebruaril algavat Australian Openit.  Turniir ei kuulu WTA või ATP turniiride hulka. 

Adelaide`i näidisturniiril olid tribüünid rahvast pungil, sest Austraalia on suutnud viimastel kuudel rangete piirangutega koroonaviirusest hoiduda. Neljapäeval tuvastati Austraalias vaid kaheksa uut nakatumisjuhtu. 

Novak Djokovic tõmbas reedel Austraalia tennisepubliku käima.
Novak Djokovic tõmbas reedel Austraalia tennisepubliku käima. Foto: KELLY BARNES/EPA/Scanpix

Esimene matš kulges omapäraselt, sest maailma esireket, serblane Novak Djokovic jättis alguses kohtumise peopesas olnud villi tõttu tõusva Itaalia tennisetähe Jannik Sinneri vastu pooleli, kuid tuli lõpuks teiseks setiks siiski väljakule.

Esimeses setis asendas Djokovici teine serblane Filip Krajinovic. Nii lõppes see eriskummaline näidismäng 6:3, 6:3, kusjuures esimeses setis võitis Sinnerit Kraijnovic, teises Djokovic.

Serbalsed Novak Djokovic ja Filip Krajinovic ning itaallane Jannik Sinner.
Serbalsed Novak Djokovic ja Filip Krajinovic ning itaallane Jannik Sinner. Foto: MORGAN SETTE/REUTERS/Scanpix

Reedel on Adleiaide`is kavas veel neli näidismatši. Neist põnevamates on vastamisi Serena Williams (USA) – Naomi Osaka (Jaapan) ja Rafael Nadal (Hispaania) – Dominic Thiem (Austria).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles