Rakvere rokkbänd salvestab Tanel Padari & The Suniga loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun
Tanel Padar & The Sun Foto: Jelena Rudi

Mullu oktoobris hakkasid Eesti esirokkarid koos Philipsiga otsima uusi talente - konkursil «Philipsi ja The Suni väljakutse» riputas 69 koolinoort enda või oma bändi muusikavideo Philips Soundsi veebilehele, kus rahvas sai hääletada.

Eile Tallinna Reaalkooli aulas toimunud finaalil rebis tasuta salvestuse nimel kaheksa Tanel Padari ja The Suni lemmikut ning kaheksa publiku soosikut, kirjutab Õhtuleht.

The Suni liikmed Danel Pandre, Priit Mägi, Tarvo Valm ja Tomi Rahula ning Philipsi esindaja Toomas Kärk valisid võitjaks 20aastase helilooja ja trummari-kitarristi Rait Laua ning 27aastase laulja Veljo Muruvee rokkpundist Mind Illusion, kes esitasid omaloomingulise energilise armastuslaulu «Kõik on alles ees».

«Meie trump oli see, et esitasime enda lugu,» usub 20aastane laulukirjutaja ja pillimees Rait Laud, kelle bändil Mind Illusion avaneb peagi võimalus Tanel Padari ja The Suniga stuudiosse salvestama minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles