Saksamaa tennisetäht Zverev eitab naise peksmist: kõik tema öeldu on vale!

Elu24
Copy
Saksamaa tenniseäss Alexander Zverev  koos endise tüdruksõbra Olga Šarõpovga 2019. aastal.
Saksamaa tenniseäss Alexander Zverev koos endise tüdruksõbra Olga Šarõpovga 2019. aastal. Foto: via www.imago-images.de/imago images/Stephan Wallocha/Scanpix

Saksamaa tennisestaari Alexander Zverevi endine tüdruksõber Olga Šarõpova süüdistas maailma seitsmendat reketit koduvägivallas ja mitmes füüsilises rünnakus. Muu hulgas ütles naine, et Zverev tagus tema pead vastu seina.

Sotsiaalmeedia ja racketmag.comi vahendusel andis modellina leiba teeniv venelanna teada, et kooselu Zvereviga oli täielik põrgu.

Zverev on mitu korda öelnud, et Šarõpova süüdistusel puudub alus. Ka selle aasta jaanuaris Saksa väljaandele Bild antud usutluses eitas Zverev igasugust vägivalda. 

«Pärast Kölnis võidetud turniire tundsin end maailma kõige õnnelikuma inimesena. Olin koos oma vennaga, tundsime endid taas väikeste poisikestena ja mängisime arvutimänge, kui sain Olga süüdistustest teada.»  

«Kõik tema öeldu on vale!»

«Kõik tema öeldu on vale! Mitte ükski süüdistus ei vasta tõele ja see loeb. Tänapäeval on see viga, et sotsiaalmeedias võib igaühte süüdistada ükskõik milles,» sõnas Zverev.

«Miks ma ei esitnaud oma endise elukaaslase kohta kaebust? Mida rohkem ma sellele väljamõeldisele tähelepanu pööran, seda suuremaks see muutub ja seda kauem püsib see teema meedia fookuses. Ma olen valmis võitlema, jah. Ma ei ole Olgaga rääkinud alates 2019. aastast. Eriti kummaline on see, et ta tuli süüdistustega lagedale rohkem kui aasta hiljem, pärast seda, kui sai avalikuks, et saan oma teise tüdruksõbra Brendaga lapse.» 

Brenda Patea ootab Alexander Zverevi last. Paarike mullu suvel Aadria tuuri publiku hulgas.
Brenda Patea ootab Alexander Zverevi last. Paarike mullu suvel Aadria tuuri publiku hulgas. Foto: Pedja Milosavljevic/SIPA/Pedja Milosavljevic/SIPA/Scanpix

«Olen palju muretsenud, et mida inimesed võivad mõelda. See pole kerge. Kuid õnneks on mul sõpru, kes mind täielikult toetavad. Praegu pean keskenduma ainult tennisele,» lisas 23-aastane Zverev.

2020. aasta oli Zverevi jaoks vastuoluline. Saksamaad esindav tennisist näitas väljakul erakordset vormi. Ta jõudis US Openil oma karjääri jooksul esimest korda suure slämmi finaali, kus jäi viies setis alla austerlasele Dominic Thiemile. Samas teatas Zverevi endine tüdruksõber, saksa modell Brenda Patea, et ootab Zverevi last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles